Haberler

Ankara: Ankaraspor Rotayı UEFA Kupası'na Çevirdi

Süper Lig'e Önüne Sportif Başarı İçin Bir Hedef Koymayan Geleceğe Yönelik Olarak Yapılanma Hedefiyle Başlayan Ankaraspor, Rotasını UEFA Kupası'na Doğru Çevirmeye Başladı. Ankaraspor'un Başarılı Oyuncuları Hakan Arıkan ve Muhammed Hanifi Yoldaş, Kulüp Binasında Bir Basın Toplantısı Düzenledi. Vestel Manisaspor'u İyi Savunma Yaparak Yendiklerini Belirten Kaleci Hakan Arıkan, Hafta Sonuna Oynayacakları Gaziantepspor ile Zorlu Bir Maç Yapacakların Belirterek, "Vestel Manisaspor ile Çok Zor Bir Maç Oynadık. İyi Defans Yaparak ve Yakaladığımız Pozisyonları Değerlendirerek, Kazanmayı Başardık. Gaziantepspor'da Çok İyi Savunma Yapan Bir Takım. Onlarlada Zorlu Bir Maç Yapacağız. Gaziantepspor'u Mağlup Ederek Üst Sıralara Çıkışımızı Devam Ettirmek İstiyoruz" Diye Konuştu. Ligde Geride Kalan 13 Haftada Sadece 1 Mağlubiyet Aldıklarını Hatırlatan Hakan, "Ligde 13 Maçta Sadece 1 Kez Yenildik. 9 Kere Berabere Kaldık Ama Herkesin Birbirini Yendiği Bir Ligde 1 Puanın Önemi Büyük. Lig Üçüncüsü Galatasaray ile Aramızda 3 Puan Var. Sezon Sonunda UEFA Kupası'na Katılmak İstiyoruz" Dedi. Mavi-beyazlı Ekibin Başarılı Savunma Oyuncusu Muhammed Hanifi Yoldaş İse, Gaziantepspor Maçıyla Galibiyet Serisi Yakalamak İstediklerinin Altını Çizerek, "Vestel Manisaspor Maçına Kazanmak İçin Çıktık. Bu Sezon Ligde Herkes Herkesi Yenebiliyor. Sezon Öncesinde Bir Hedefimiz Yoktu. Ancak Aldığımız Sonuçlara Baktıktan Sonra Ligi Üst Sıralarda Bitirebileceğimize İnanıyoruz. Gaziantepspor ile Zorlu Bir Maç Oynayacağız. Bu Maçı Kazanarak Galibiyet Serisi Yakalamak İstiyoruz" İfadelerine Yer Verdi.

Süper Lig'e önüne sportif başarı için bir hedef koymayan geleceğe yönelik olarak yapılanma hedefiyle başlayan Ankaraspor, rotasını UEFA Kupası'na doğru çevirmeye başladı. Ankaraspor'un başarılı oyuncuları Hakan Arıkan ve Muhammed Hanifi Yoldaş, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Vestel Manisaspor'u iyi savunma yaparak yendiklerini belirten kaleci Hakan Arıkan, hafta sonuna oynayacakları Gaziantepspor ile zorlu bir maç yapacakların belirterek, "Vestel Manisaspor ile çok zor bir maç oynadık. İyi defans yaparak ve yakaladığımız pozisyonları değerlendirerek, kazanmayı başardık. Gaziantepspor'da çok iyi savunma yapan bir takım. Onlarlada zorlu bir maç yapacağız. Gaziantepspor'u mağlup ederek üst sıralara çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu. Ligde geride kalan 13 haftada sadece 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Hakan, "Ligde 13 maçta sadece 1 kez yenildik. 9 kere berabere kaldık ama herkesin birbirini yendiği bir ligde 1 puanın önemi büyük. Lig üçüncüsü Galatasaray ile aramızda 3 puan var. Sezon sonunda UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz" dedi. Mavi-beyazlı ekibin başarılı savunma oyuncusu Muhammed Hanifi Yoldaş ise, Gaziantepspor maçıyla galibiyet serisi yakalamak istediklerinin altını çizerek, "Vestel Manisaspor maçına kazanmak için çıktık. Bu sezon ligde herkes herkesi yenebiliyor. Sezon öncesinde bir hedefimiz yoktu. Ancak aldığımız sonuçlara baktıktan sonra ligi üst sıralarda bitirebileceğimize inanıyoruz. Gaziantepspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Bu maçı kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title