Haberler

Ankara: Ankaraspor'da Operasyon

Ankaraspor, Ara Transfer Dönemi Öncesinde Takım İçinde Revizyona Gidiyor. Mavi-beyazlı Yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Raporu Doğrultusunda 5 Futbolcu ile Yollarını Ayırma Kararı Aldı.

Ankaraspor, ara transfer dönemi öncesinde takım içinde revizyona gidiyor. Mavi-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda 5 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sezonun ikinci yarısında Kürşat, Devran, Cem Yanık, Djokaj, Jevric ile çalışmayı düşünmediğini yönetime bildirdiği öğrenildi. Bunun üzerine Ankaraspor yönetimi Kürşat, Cem ve Devran'ı satış listesine koyarken, Trabzonspor'dan sezon başından kiralık olarak gelen Djokaj'ın ise geri gönderileceği kaydedildi. Sezon başından beri kadro dışında bulunan ve kendisine kulüp aranan kaleci Jevric için ise, Alman ekibi Borussia Dortmund ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi. İki kulübün kesin anlaşmayı sağladıktan sonra kaleci Jevric'in sezonun ikinci yarısında Alman ekibinin formasını giymesi bekleniyor. Mavi-beyazlı ekip daha önce de orta saha oyuncusu Mustafa Yalçınkaya ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title