Haberler

Ankara: Ankaraspor, Beraberlik Serisini Kayserispor Maçında Sürdürdü

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. Haftasında Kendi Sahasında Kayserispor ile 1-1 Berabere Kalarak, Ligde Bu Sezonki 9. Beraberliğini Aldı.

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak, ligde bu sezonki 9. beraberliğini aldı.

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolla galibiyete yaklaştıklarını belirterek, "Kayserispor karşısında beraberlik serimize yeni bir halka ekledik. Futbol olarak kötü oynamadık. Özellikle ikinci yarıda maçı kazanabilecek pozisyonları yakaladık, ama şans faktörü yanımızda değildi. Takım olarak gidişatımız iyi, ama artık beraberlik serisine dur demek istiyoruz" diye konuştu.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, takım savunmasında çok büyük hatalar yaptıklarını ifade ederek, "İlk yarıda Kayserispor, ikinci yarıda ise bizi daha iyi bir futbol oynadık. Mağlup durumdayken ilk yarının sonunda bulduğumuz gol bizim için bir şans oldu. İkinci yarıda oynun kontrolünü elimize aldık, ama yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta iki takımın da eşitliği bozamadığı bir maç oldu" dedi. Kocaman, maçın hakemi Hakan Özkan'ın iyi niyetli bir maç yönetmesine rağmen tecrübe eksikliğinin bulunduğunu kaydetti.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, Ankaraspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İlk yarıda maçı koparabilirdik. İlk yarının son dakikasında yediğimiz gol bizim için sıkıntı oluşturdu. Sıkıntılı geçen bir maçtan 1 puan çıkardığımız için mutluyuz" dedi. Sağlam, maçın hakemi Hakan Özkan'ın maçın sonucuna tesir edebilecek 3 hata yapmış olabileceğini ve bu pozisyonları izledikten sonra bir değerlendirme yapılmasının doğru olduğunu sözlerine ekledi.

Mavi-beyazlı oyuncular Volkan Arslan ve Devran Ayhan, Kayserispor karşısında sahaya galibiyet için çıktıklarını, ancak yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyerek 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Muhammet Hanifi Akagündüz ve Tayfun Cora da, Ankaraspor karşısında iyi mücade ettiklerini belirtirken, maçın hakemi Hakan Özkan'a yönetiminden dolayı tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title