Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Turizm ve Kültür Bakanı Atilla Koç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çiçek ve sanat sergisi açtı.

Turizm ve Kültür Bakanı Atilla Koç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çiçek ve sanat sergisi açtı.

Koç, geçtiğimiz yıllarda Başkan Gökçek'in Genel Sekreter olduğunu hatırlatarak, kendisiyle birlikte ekmek ve tuzu beraber yediklerini belirtip vefa örneği gösterdi.

Altınpark'ta ANFA şirketinin düzenlediği çiçek ve sanat sergisine, Bakana Koç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ANFA Genel Müdürü Hilmi Gökçınar, belediye bürokratları ve çok sayıda davetli katıldı. Koç toplantı nedeniyle programa yarım saat geç katıldı. Açılış konuşmasında Gökçek'in Ankara'yı çağdaş başkent hale getirdiğini belirterek, "Yapılmamış işleri yapmak için gözlemlemek gerekir. Çiçeği koklamak güzel değil, güzel olan çiçeği yetiştirmektir. Mesela çiçeği seviyoruz, ama çiçeği yetiştirmek daha önemli, bu bir terapidir" dedi.

Gökçek ile çok şeye imza attıklarını dile getiren Koç, "Sayın Başkanımızla tuz ve ekmek hatıramız var. Kendisinin 2.5 sene genel sekreterliğini yaptım. Kendisinin çalışmalarını tebrik etmek gerekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmamız olacak. Atatürk Kültür Merkezi'ni yenileyeceğiz. Ulus Projesi hüviyete kavuşacak. Gökçek'in rolünü takdirle anacağız" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Gökçek, Genel Müdürü Hilmi Gökçınar'a övgüler yağdırdı. Gökçek, ANFA'nın İnsanların gözlerini okşayan estetik düzenleme yaptıklarını dile getirerek, "ANFA'nın çalışması beni çok etkiledi. Bu çalışmalar benim için sürpriz oldu. Sayın Gökçınar ve ekibini kutluyorum. Burada tablolar resmen çiçek olarak yansıtılmıştır. Bakın bu projeyi görenler, Türkiye'ye bu uygulamayı yayacaklar" açıklamasında bulundu.

Koç, daha sonra basın mensuplarıyla protokol trene binerek, Altınpark'ı gezdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title