Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlenenlerin sayısında artış olunca, nikah memurları ve başkanlar da fazla mesai yapmaya başladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlenenlerin sayısında artış olunca, nikah memurları ve başkanlar da fazla mesai yapmaya başladı.

Yenimahalle Belediyesi nikah ve düğün salonları, güvenliği ve çağdaş, konforlu görünümleriyle evlenecek olan çiftlerin tercihlerinin başında geliyor. Nikah ve düğün salonlarını, daha çağdaş ve daha modern bir görünüme kavuşturan Yenimahalle Belediyesi, böylece hem evlenen çiftlerin hem de davetlilerin daha güzel ortamlarda düğün sevinci yaşamalarına imkan tanıyor.

Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurluğu'ndan yapılan açıklama göre, Ocak ayından Haziran ayına kadar evlenmek için 2 bin 849 çift müracaatta bulundu ve bu çiftlerden bin 632'sinin nikahları belediye salonlarında kıyıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar yaptığı açıklamada, sağlıklı ve mutlu bir neslin, ancak sağlıklı ve mutlu aileden varolabileceğini belirterek, belediyenin yeni çiftlerin mutluluklarına ortak olarak nikahlarını kıymasının sevindirici olduğunu söyledi. Mutlu, güzel bir evlilik yapmak kadar, evliliği sağlıklı bir şekilde sürdürebilmenin önemine dikkat çeken Duyar, bizzat kendisinin kıydığı nikahlarda, heyecanı ve mutluluğu çiftlerin yüzünde gördüğünü, böyle bir mutluluğa ortak olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

Evlilik hazırlığında bulunan çiftlerin işlemlerini hızlı yapabilmeleri için belediye olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydeden Duyar, evlenen çiftlere de "ömür boyu mutluluklar" diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title