Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Yenimahalle Belediyesi, hem vatandaşlarına hem de personeline daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için tüm imkanlarını kullanıyor.

Yenimahalle Belediyesi, hem vatandaşlarına hem de personeline daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için tüm imkanlarını kullanıyor.

Yenimahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle Belediyesi Sağlık Müdürlüğü bünyesinde 2 diş hekimi, 1 radyoloji uzmanı doktor, 1 aile hekimliği uzmanı, 1 dahiliye uzmanı, 1 biyalog, 1 laborant, 1 gıda mühendisi, 1 eczacı, 5 pratisyen doktor, 2 röntgen teknisyeni, 4 hemşire, 2 sağlık memuru ve 12 memurla hizmet veriyor. Böylece hastalar, diş çekimi, dolgusu, röntgen, EKG, pansuman ve enjeksiyon için hastaneye gitmeye gerek duymadan tüm tahlillerini buralarda gerçekleştirebiliyor.

Haziran ayı içerisinde Yenimahalle Belediyesi Uğur Mumcu Kent-Koop. Polikliniği'nde bin 85, kurum içerisinde bin 948 ve Makine İkmal Müdürlüğü'nde 88 olmak üzere, toplam 3 bin 121 hasta muayene edildi. Rahatsızlıklarına çözüm bulmak için belediye polikliniğine gelen vatandaşlarla kurum içi sağlık işleri müdürlüğüne başvuran personele 4 bin 300 laboratuar tahlili yapılarak, hastalıkların tespiti belirlendi ve tedavi yöntemleri gösterildi. Bunun yanı sıra bir aylık dönem içerisinde, 168 kişiye diş muayenesi, 29 kişiye diş çekimi, 36 kişiye diş taşı temizliği ve 17 kişiye dolgu, 189 kişiye röntgen çekimi ve 804 kişiye de EKG+Pansuman+Enjeksiyon yapıldı.

Belediye olarak insan sağlığına gereken önemi verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, vatandaşın sağlık hizmetlerinden en ucuz, en rahat ve en kaliteli şekilde yararlanması için belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Halkın sağlığının öncelikli hizmetleri arasında olduğunu dile getiren Başkan Duyar, "Sağlık hizmeti bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Diğer hizmetler arasında mesela asfaltımız bozuk mu? Bir şekilde tamiratı mümkündür. Kaldırımları beğenmiyor olabiliriz, o da zamanla düzeltilir. Ama sağlıkla ilgili ihmalin geri dönüşü asla yoktur, bu yüzden Yenimahalleliler'e sağlıkta ve belediye hizmetlerinde bir demet hizmet atağı sunacağız. Sağlıkla ilgili çok yakında güzel bir çalışmamız neticelenecek ve herkes kendini daha güvende ve daha sağlıklı hissedecek, çünkü hizmette biz varız ve vatandaşımızın yanındayız" dedi.

Başkan Duyar, personellerine de sağlık konusunda en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Bunun için Sağlık Müdürlüğümüzü belediyemizin girişine taşıdık. Daha geniş, daha düzenli bir ortamda çalışmalarını sürdürmeye başlayan Sağlık Müdürlüğümüz diş ünitesinden röntgen çekimine kadar adeta bir hastane gibi hizmet veriyor."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title