Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Ankara'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden birisi olan Kazan'da, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün girişimleriyle başlatılan "Hızlı Kalkınma, Planlı Büyüme Dönemi" hamlesi devam ediyor.

Ankara'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden birisi olan Kazan'da, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün girişimleriyle başlatılan "Hızlı Kalkınma, Planlı Büyüme Dönemi" hamlesi devam ediyor.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "'Kazan hükümet tarafından mahrum kalamaz' dedik ve bu yoldaki çalışama ve gayretlerimizi en üst noktaya çıkardık. Açılmaz denilen kapıları açtık. Yıllardır hükümet yatırımı görmeyen Kazan'a hükümetin ve Ankara Büyükşehir ve Belediyesi'nin hizmetlerini seferber ettik" dedi.

Ertürk, Kazan'ın 2 yıl içerisinde trilyonluk yatırımların yapıldığı bir metropol haline geldiğini söyledi. Yeni yatırımlar hakkında da bilgi veren Ertürk, Kazan İlçesi'nin altyapı desteğiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren belediye piknik alanının Göksu Park olacağını belirterek, "Bu alanın içerisinde anfitiyatro, plaj voleybolu, futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi spor alanlarının bulunduğu parkta çocuk oyun grupları, barbeküler, ışıklandırma, çeşmeler, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve otopark yer alacak. Gerek Kazan'da yaşayan insanların, gerekse de Kazan'a misafir olarak gelen insanların, ailecek gönül rahatlığıyla piknik yapabilecekleri, dinlenip eğlenebilecekleri, sportif aktivitelerde bulunacakları belediye piknik alanımız kısa süre içerisinde açılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.

Kazan ilçe merkezinde bulunan Belediye Pasajı ve Merkez Camii çevresindeki dükkanların kamulaştırılması için karar aldıklarını anımsatan Ertürk, "Böylece Hükümet Konağı'nın tamamlanmasıyla birlikte yapılacak olan yeni belediye binası, iş merkezi ve şehir meydanı için start verilmiş oldu. Kazan Belediyesi'nin en önemli Kentsel Dönüşüm Projeleri'nden biri olan bu projeyle şehir merkezi rahat bir nefes almış olacak. Halkımız, son derece modern binalarda hizmet alacak, alışveriş yapacak" dedi.

Ertürk, Kazan'ın son 2 yılda Ankara'nın en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen, en fazla, en çok değer kazanan, en fazla yatırım alan, nüfusuna oranla en çok işyeri, dükkan ve fabrika açılan metropol ilçesi olduğunun da altını çizdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title