Haberler

Ankara: Anavatan'da Bayramlaşma

Ramazan Bayramı'nın İkinci Gününde Siyasi Partilerin Temsilcileri, Karşılıklı Olarak Bayram Ziyaretinde Bulundu.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partilerin temsilcileri, karşılıklı olarak bayram ziyaretinde bulundu.

Anavatan Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen bayramlaşmada, Genel Başkan Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu, MHP ve DYP partilerinin temsilcilerini kabul etti. Bayramlaşma sırasında Anavatan Partisi TBMM İdare Amiri Dursun Akdemir, Şanlıurfa Milletvekili Turan Tüysüz, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keçeciler, Genel Başkan Yardımcısı Salih Uzun ile MKYK üyesi Mustafa Kaya da hazır bulundu. Anavatan Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Muzaffer Kurtulmuşoğlu, siyasi parti temsilcilerinin kendilerine yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, partilerin bu durumu geleneksel hale getirmeleri gerektiğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vuralhan ise, yazar Orhan Pamuk'un Nobel Edebiyat Ödülü'nü almasını eleştirdi. Vuralhan, devlete hakaret eden birisinin böyle büyük bir ödülü almasını yanlış bulduğunu söyledi. AK Parti hükümeti döneminde terör olaylarının arttığına dikkat çeken Vuralhan, parlamentoda yer alan Anavatan Partisi'ne terör konusundaki hassasiyetlerini bildirdi. Terör olaylarına uluslararası bir düzeyde çözüm bulunması gerektiğinin altını çizen Vuralhan, tüm dünyada terörün en büyük sorunlardan birisi olduğunu dile getirdi. Başbakan Erdoğan'ın aracının içerisinde kilitli kaldığı sırada aracının camının balyozla kırılmasına da değinen Vuralhan, Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanının böyle bir hadise yaşamaması gerektiğini söyledi.

DYP Haysiyet Divanı Başkanı Erdoğan Sezgin başkanlığında gerçekleşen ziyarette ise, Karadeniz'de fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlar konuşuldu. Sezgin, hükümetin açıkladığı fiyattan fındık alamadığını belirterek, üreticilerin artık geçinemediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title