Haberler

Ankara: Ağar'ın Yeni Yıl Mesajı

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, 2007 ile 21. Yüzyılın Yedinci Yılına Girildiğini Belirterek, "Dileğimiz Bu Yeni Yılda Milletimize Hizmet Etme İmkan ve Fırsatını Bulmaktır" Dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, 2007 ile 21. yüzyılın yedinci yılına girildiğini belirterek, "Dileğimiz bu yeni yılda milletimize hizmet etme imkan ve fırsatını bulmaktır" dedi.

Ağar, yayınladığı yeni yıl mesajında, "21.yüzyılın yedinci yılına giriyoruz. Bizim inancımız ve iddiamız bu yüzyılın bir Türk asrı olacağı, İslam dünyasının az gelişmiş yada gelişmekte olan ülkeler gibi adlandırmaları aşarak modern dünyayı belirleyen en önemli güçler arasına katılacakları istikametindedir" dedi.

Bunların sadece dilemek ve istemekle olmayacağını belirten Ağar, büyük hedeflere ulaşmak için azim, kararlılık ve emek gerektiğine dikkat çekti. "Biz bu güzel ülkenin, Türkiye'mizin önünü açmak, devletimizi saygın, milletimizi refah ve barış içinde kılmak için bir büyük akıl ve gönül hareketi olarak milletimizin huzurundayız" diyen Ağar, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki zamanın bir anını dahi ziyan etmeden hedefimize doğru koşuyoruz. Dileğimiz bu yeni yılda milletimize hizmet etme imkan ve fırsatını bulmaktır. Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, barışın ve esenliğin ülkemizin ve dünyanın üzerinden eksik olmamasını dilerim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title