Haberler

Ankara) 1071 Kilometrelik "Serüven" Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Başladı

(ANKARA) 1071 kilometrelik "Serüven" Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden başladı 15 Temmuz şehitleri ve kardeşlik vurgusu için yürüyeceklerANKARA (İHA) - Serüven Motosiklet ve Alternatif Araç Tutkunları Eğitim, Araştırma, Spor, Kültür Yardımlaşma ve Doğa Derneği üyesi bir grup, kardeşlik...

(ANKARA) 1071 kilometrelik "Serüven" Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden başladı

15 Temmuz şehitleri ve kardeşlik vurgusu için yürüyecekler

ANKARA (İHA) - Serüven Motosiklet ve Alternatif Araç Tutkunları Eğitim, Araştırma, Spor, Kültür Yardımlaşma ve Doğa Derneği üyesi bir grup, kardeşlik için yürüyecekleri 1071 kilometrelik yürüşün startını 15 Temmuz'da bombaların hedefi olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınındaki Jandarma Genel Komutanlığı önünden verdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde cuntacıların hedeflerinden birisi olan Cumhurbaşkanlığı yakınındaki Jandarma Genel Komutanlığı önünde toplanan Serüven Motosiklet ve Alternatif Araç Tutkunları Eğitim, Araştırma, Spor, Kültür Yardımlaşma ve Doğa Derneği üyesi bir grup, kardeşlik için yürüyecekleri 1071 kilometrelik yürüyüşün startını verdi. Yürüyüş öncesi topluluk adına yapılan basın açıklamasında, Serüven Derneğinin daha önce on binlerce kilometrelik motosiklet sürüşleri, bisiklet turları ve ülkeler arası yürüyüşler yapan bir sivil toplum kuruluşu olduğu belirtilerek, bir kez daha kardeşliğe "Evet" demek için yürüyeceklerinin altı çizildi.

Hedef 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

15 Temmuz'un ruhuna dikkat çekmek için saat 15.07'de yürüyüşlerini başlatacaklarını belirterek, "Eskişehir yolu üzerinden Bilecik, Bursa, Yalova, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ki burada gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile buluşmak istiyoruz. Daha sonra dönüşe geçerek Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve tekrar başlangıç noktamıza geleceğiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Asayiş Haberler

title