Haberler

Ankara - 1) CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Şimdi de Rakka'ya Gideceğiz Diyorlar.

(ANKARA - 1) CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Şimdi de Rakka'ya gideceğiz diyorlar.

(ANKARA - 1) CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Şimdi de Rakka'ya gideceğiz diyorlar. Kimin çocuğuna güveniyorsunuz da gidiyorsunuz? Alın çocuklarınızı siz gidin o zaman Rakka'ya. Türkiye'nin güvenliği El Bab'dı bitti"

-"Sanatçı Müjdat Gezen'in okuluna saldırı yapıldı. Verdiği cevap çok güzel.Binamızı yakabilirler ama yüreğimizdeki cumhuriyet ateşini söndüremezler" diyor"

-"Hapisteki gazeteci sayısı 150'yi aştı. Hiçbir darbe döneminde bu olmamıştı. Gazetecileri susturmak doğru değil. Bu durum Türkiye'ye zarar veriyor"

-"Biz Berat Albayrak'ın neler yaptığını biliyoruz. Irak'ta neler yaptığını biliyoruz. Ama Türkiye'nin şu gündem bu olmadığı için şu anda gündeme getirmiyoruz. Ama Berat Albayrak bunu kulağına küpe etsin"

-"Gelin referandumda sağı solu bırakalım kim kendi ülkesinden rahat yaşamak istiyorsa el ele hayır oyu verelim"

-"Bu 18 yaşındaki milletvekilliğini Ankara'daki beyler kendi çocukları ve torunları için istiyorlar. Üstelik askerlik de yapmayacaklar. Bereket versin sayın cumhurbaşkanı bunları meydanlarda anlatıyor. Biz anlatsak inanmayacaklar"

-"Şimdi de Rakka'ya gideceğiz diyorlar. Kimin çocuğuna güveniyorsunuz da gidiyorsunuz? Alın çocuklarınızı siz gidin o zaman Rakka'ya. Türkiye'nin güvenliği El Bab'dı bitti"

ANKARA (İHA) - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Rakka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title