Haberler

Anka'ya Destek Mesajları

Anka Haber Ajansı'nın İstanbul Temsilciliğinde Bu Sabah Yaşanan Soygunun Ardından Meslek Kuruluşları, Siyasi Parti Temsilcileri, ve Çeşitli Örgütler Destek Mesajı Yayımladı.

Anka Haber Ajansı'nın İstanbul Temsilciliğinde bu sabah yaşanan soygunun ardından meslek kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, ve çeşitli örgütler destek mesajı yayımladı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Abakay, ANKA Ajansı'nın, Hrant Dink cinayeti olayında perde arkasındaki gerçekleri kamuoyuna sunma görevini yerine getirdiğini belirterek, "ÇGD, objektif haberleriyle her zaman saygın yerini koruyan bağımsız ANKA Ajansı'nın yanında olacaktır. Aynı dayanışmayı tüm basın organları ve basın kuruluşlarından da bekliyoruz" dedi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, yaşanan soygun olayının "basit bir hırsızlık olayı" gibi gözükmediğini ifade ederek, olayın bütün yönleriyle aydınlatılması gerektiğine işaret etti.

Genç Parti Genel Başkan Vekili Müştak Ayvaz, mesajında, "Yayınladığınız özel haberlerinizle ve ciddi haber takipçiliğinizle medyamızda her zaman saygın bir yeri olan ajansınıza karşı girişilen bu tuhaf hırsızlık olayının en kısa zamanda ortaya çıkartılması gerekmektedir" dedi.

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu da mesajında, söz konusu olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Şahsınızda tüm ANKA çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletir, sorumluların en kısa zamanda bulunmasını temenni ederim" diye belirtti.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Karademir, yaşanan olayı kınadığını belirterek, ANKA'nın özgür ve bağımsız habercilik anlayışına vurgu yaptı. Karademir, sorumluların bir an önce yakalanması için hükümete çağrıda bulundu.

Türkiye Gençlik Federasyonu Başkanı Rıza Sümer de hırsızlık olayını kınadı. Sümer, sorumluların bir an önce bulunmasını temenni ettiğini söyledi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title