Haberler

Anka hekim kadrosu gücüne güç katıyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. İmran Dalkılıç Anka'da

Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nin güçlü hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. İmran Dalkılıç katılarak, hasta kabulüne başladı.

Dr. İmran Dalkılıç, 1979'da Adana'da doğdu.2005 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Dalkılıç , Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum alanında ihtisasını yaptı. 2011-2014 yılları arasında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde mecburi hizmetini yapan Dr. Dalkılıç, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan Özel Gaziantep Anka Hastanesi, SGK anlaşmalı bir hastane olarak SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşmaktadır. Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde Algoloji , Beslenme ve Diyetetik, Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum , İç Hastalıklar, Kardiyoloji , Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji ,Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ,Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri verilmektedir .

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uludağ Üniversitesi Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title