Haberler

Anka, 8 Haziran 2009 Pazartesi Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-NATO GENEL SEKRETERİ TÜRKİYE'DE

-Görev süresi 31 Temmuz'ta sona erecek olan Nato Genel Sekreteri Jaap de Hoop Scheffer, Ankara'ya bir veda ziyareti gerçekleştiriyor.

-Scheffer, ziyareti kapsamında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Edoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşüyor. (Saat: 12.15/11.00)

-AKP MYK TOPLANTISI

-AKP Merkez Yürütme Kurulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, AKP Genel Merkezi'nde toplanıyor (Saat: 15.00)

-EKK TOPLANIYOR

- Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplanıyor. EKK'da, geçtiğimiz aylarda uygulanan KDV ve ÖTV indirimlerinin sonuçlarının değerlendirilmesi bekleniyor.

-Toplantıya, Devlet Bakanı Mehmet Zafer Çağlayan, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile ilgili kurumların üst düzey yöneticileri katılıyor.(Saat: 11.00)

-CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN KABULÜ

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde, Deniz Ticaret Odası Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ve beraberindeki heyeti kabul ediyor.(Saat: 15.30)

-TOPTAN BARTIN'DA

-TBMM Başkanı Köksal Toptan, çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Bartın'a gidiyor. (Saat: 11.30)

-AP SEÇİMLERİ

-Avrupa Parlamentosu'nun 4 Haziran'da başlayan, dün resmi sonuçları açıklanan seçimleri Ankara'da değerlendiriliyor. Merkez sağın başarısı, Ankara'da kaygı yarattı.

-DAVUTOĞLU PAKİSTAN VE AFGANİSTAN'A GİDİYOR

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, akşam saatlerinde Pakistan ve Afganistan'ı kapsayan bir geziye çıkıyor.

-YILDIRIM-2009 SEFERBERLİK TATBİKATI

-Türk Silahlı Kuvvetlerinin 2009 yılı planlı tatbikatlarından olan YILDIRIM-2009 Seferberlik Tatbikatı başlıyor.

-BYEGM 89. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

-Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM)'nün 89. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

-Etkinlik kapsamında, Genel Müdür Vekili Salih Melek ve kurum çalışanları Anıtkabir'i ziyaret ediyor. (Saat: 10.00)

-NİSAN AYI SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİ

-TÜİK, Nisan ayı Sanayi Üretim Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-MÜSİAD 2009 YILI EKONOMİ RAPORU

-MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan tarafından, İstanbul'da, MÜSİAD'ın 2009 Yılı Ekonomi Raporu açıklanıyor. (Saat: 09.30)

-KOBİ'LERE 300 MİLYON AVRO'LUK KREDİ

-Halkbank ile Avrupa Yatırım Bankası (AYB), KOBİ'lere kullandırılmak üzere 300 milyon avroluk kredi protokolünü, İstanbul'da düzenlenecek törenle imzalanıyor. (Saat: 13.00)

-YOL-İŞ'TEN BASIN TOPLANTISI

-TÜRK-İŞ'e bağlı YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Uğur, İl Özel İdarelerinde çalışan işçilerin, ödenmeyen ikramiyeleri ile ilgili basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

-RAHŞAN ECEVİT'İN FOTOĞRAFLARI DSP'NİN İNTERNET SİTESİNDEN KALDIRILDI

-DSP'den istifa eden Rahşan Ecevit'in fotoğrafları, DSP'nin resmi sitesi olan "www.dsp.org.tr"den kaldırıldı. Masum Türker'in genel başkan seçilmesinden sonra iki ayrı fotoğrafı siteye konan, Rahşan Ecevit'in istifası ile birlikte bu fotoğrafları siteden kaldırıldı. DSP'nin internet sitesinde sadece Bülent Ecevit'in fotoğraflarına yer verildi.

-MEMUR ÜCRET ADALETSİZLİĞİNDEN ŞİKAYETÇİ

-Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu tarafından yapılan ankete göre, memurların yüzde 43'ü kamudaki en önemli sorunun ücret adaletsizliği olduğunu düşünüyor.

-16. ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

-"16. Altın Koza Film Festivali" yarın gerçekleştirilecek tören ile perdelerini açıyor. 11 sinema salonunda gösterime girecek 212 filmin yanı sıra ulusal ve uluslararası film yarışmaları, gösterim bölümü ve diğer etkinlikleriyle festival, 14 Haziran'a kadar devam edecek.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title