Haberler

Anka, 17 Haziran 2009 Çarşamba Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-MECLİS GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda, Kamu Finansmanı ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İhracatçı Birliklerinin kuruluş, işleyiş ve görevlerini yeniden düzenleyen kanun tasarısının görüşülmesi bekleniyor. (Saat: 13.00)

-CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN KABULÜ

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve divan kurulu üyelerini, Çankaya Köşkü'nde kabul ediyor. (Saat: 14.30)

-BTYK 19. TOPLANTISI

-Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu (BTYK)'nun 19. toplantısı, ODTÜ'de yapılıyor.

-Toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Devlet Bakanı Mehmet Aydın katılıyor. (Saat: 11.00)

-ERDOĞAN'IN KABULLERİ

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara, Bahçeşehir, Tunceli, Yalova, İstanbul ve Dokuz Eylül üniversitelerinin rektörlerini Başbakanlık Merkez Bina'da ayrı ayrı kabul ediyor. (Saat: 14.30/15.00/15.30/17.00/18.00/18.30)

-TOPTAN'IN İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

-TBMM Başkanı Köksal Toptan, Macaristan Parlamentosu Ekonomi ve Enformatik Komisyonu Başkanı Gyorgy Podolak ve beraberindeki heyet ile bir araya geliyor.

-Toptan, Edirne Valisi Mustafa Büyük ile Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Avrupa Şampiyonu olan genç milli takım heyetiyle görüşüyor. (Saat: 15.00/16.00)

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-Dışişleri Komisyonu'nda, AB Genel Sekreterliği Teşkilat ve Görevleri Hakkında Yasa Tasarısı ele alınıyor. (Saat: 15.00)

-Sağlık, Aile, Çalışma Komisyonu'nda, Üniversite Personelinin Tam Gün Çalışmasına ve Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.00)

-KİT Komisyonu'nda, Türkiye Kömür İşletmeleri ile müesseselerinin 2007 yılı hesapları denetleniyor. (Saat: 10.30)

-URAS'IN BASIN TOPLANTISI

-İstanbul Bağımsız Milletvekili Ufuk Uras basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

-AKDAĞ MECLİS'TE GRUBU OLAN PARTİLERİ ZİYARET EDİYOR

-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Tam Gün Yasa Tasarısı" ile ilgili bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla AKP, CHP, MHP ve DTP grup başkanlarını ziyaret ediyor.

-MERKEZ BANKASI BAŞKANI YILMAZ ASO'DA

-Ankara Sanayi Odası "Gündem Toplantıları"nın beşincisi yapılıyor. Toplantıya, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz katılıyor. (Saat: 10.00)

-GİRİŞİMCİLİK, KURUMSALLAŞMA VE MARKALAŞMA STRATEJİLERİ PANELİ

-Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, Erzincan'da düzenlenen Girişimcilik, Kurumsallaşma ve Markalaşma Stratejileri Paneli'ne katılıyor. (Saat: 13.30) (izleniyor)

-EROĞLU İSO BAŞKANI İLE GÖRÜŞÜYOR

-Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında görüşüyor. (Saat: 10.00)

-EKER AFGANİSTAN'LI BAKANLA GÖRÜŞÜYOR

-Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bakanlık binasında Afganistan Tarım Sulama ve Hayvancılık Bakanı Mohammad Asif Rahmi ile bir araya geliyor. (Saat: 15.00)

-ÇUBUKÇU ÖDÜL TÖRENİNE KATILIYOR

-Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Ankara'da "Ana-Kız Okuldayız" kampanyasının sertifika törenine katılıyor. (Saat: 14.30)

-DSP GENEL BAŞKANI TÜRKER'İN İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

-DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Genel Merkezinde önce Gürcistan Büyükelçisi Tariel Lebanidze ile ardından Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Başkanı ile görüşüyor. (Saat: 11.00)

-BASIN TOPLANTILARI

-Türkiye Otelciler Federasyonu tarafından, Point Hotel'de basın toplantısı düzenleniyor. Toplantıya, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut ve yönetim kurulu üyeleri katılıyor. (Saat: 10.30)

-CEbit Fuarı tanıtım toplantısı The Marmara Oteli'nde yapılıyor. (Saat: 10.30)

-Uludağ Gazoz, piyasaya sürdüğü yeni ürün ile ilgili tanıtım toplantısı yapıyor. (Saat: 10.30)

-Finans Kulüp ve Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri, "Finans Kahvaltıları" oturumu, Divan Kuruçeşme'de yapılıyor. (Saat: 09.30)

-TİM Dış Ticaret Danışmanlık Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Yenibosna'da yapılıyor. (Saat: 09.30)

-OLLİ REHN: TÜRKİYE'DE YEREL SEÇİMLER ÖZGÜR VE ADİL GEÇTİ

-AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn, Danimarkalı parlamenter Mogens Camre'nin, "AB Komisyonu iktidarda kalmak için seçim hilesine başvuran hükümeti bulunan bir ülkeyle katılım müzakerelerini yönetmenin AB ilkelerine uygun olup olmadığını açıklayabilir mi?" şeklindeki önergesini yanıtlarken, "Elde edilebilen bilgiler temelinde genel olarak Türkiye'deki son yerel seçimlerin özgür ve adil geçtiğini düşünüyoruz" dedi.

-BİR KİŞİLİK İŞ YARATMA MALİYETİ 261.7 BİN TL

-Hazine Müsteşarlığı'nın teşviğe bağladığı yatırımlar çerçevesinde Türkiye'de bir kişilik iş yaratma maliyeti Ocak-Nisan döneminde 261.7 bin TL oldu. Son açıklanan resmi veriler çerçevesinde işsiz olan 3 milyon 776 bin kişiyi istihdam etmek için ise toplam 988.2 milyar TL yatırım yapılması gerekiyor.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title