Haberler

Anka, 13 Mayıs 2009 Çarşamba Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-ERDOĞAN BAKÜ'DE

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'de çeşitli temaslarda bulunuyor.

-Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev ile bir araya geliyor. Erdoğan ile Aliyev ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.45/ 13.30)

-Azerbaycan Milli Meclisi'nde konuşan Erdoğan, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Konutu'nda Türk iş adamları, dernek temsilcileri ve büyükelçilik mensuplarının katılacağı resepsiyonda bulunuyor.

-CUMHURBAŞKANI GÜL İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dolmabahçe Sarayı'nda, Oxford mütevelli heyeti toplantısına katılıyor. (Saat: 11.00)

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7. Avrasya İslam Şurası heyetini Dolmabahçe Sarayı'nda kabul ediyor. (Saat: 15.00)

-Cumhurbaşkanı Gül ayrıca, Sabancı Müzesi'nde, "Lizbon: Bir Başka Şehirden Hatıralar" sergisinin açılışına katılıyor. (Saat: 18.00)

-CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN İKİLİ GÖRÜŞMESİ

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Portekiz Cumhurbaşkanı Anibal Cavaco Silva tarfından, Çırağan Sarayı'nda verilecek akşam yemeğine katılıyor. (Saat: 20.00)

-Cumhurbaşkanı Gül'ün akşam saatlerinde Ankara'ya hareket etmesi bekleniyor.

-MECLİS GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda, Türkiye-Suriye sınırındaki mayınlı bölgenin tarım alanı olarak düzenlenmesini öngören kanun tasarısı ele alınıyor. (Saat: 14.00)

-AKP'Lİ YİĞİT'TEN BASIN TOPLANTISI

-AKP İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 13.00)

-CHP'Lİ KILIÇ'TAN BASIN TOPLANTISI

-CHP MYK üyesi Ali Kılıç, CHP Genel Merkezi'nde, Deniz Feneri ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağı bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

-TBMM'DE TÖREN

-TBMM Başkanı Köksal Toptan, TBMM'de yapılacak olan Danışma Meclisi Ankara Üyesi Necmettin Narlıoğlu'nun cenaze törenine katılıyor. (Saat: 12.00)

-BAŞKANLIK DİVANI TOPLANTISI

-TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başkanlık Divanı toplantısına katılıyor. (Saat: 10.30)

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplanıyor. (Saat: 12.00)

-Anayasa Komisyonu'nda, AKP Bayburt Milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ile Fettani Battal'ın milletvekili seçim kanunda değişiklik öngören kanun teklifi ele alınıyor. (Saat: 10.30)

-KİT Komisyonu'nda, İMKB ve İstanbul Altın Borsası'nın hesapları görüşülüyor. (Saat: 10.30/14.00)

-MARDİN KATLİAMI

-Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde oluşturulan alt komisyon, Mardin katliamını yerinde incelemek üzere Mazıdağı ilçesi Bilge Köyü'ne gidiyor.

-CİNDORUK DP DELEGELERİ İLE BİR ARAYA GELİYOR

-Demokrat Parti Genel Başkan adayı Hüsamettin Cindoruk, Balgat Puis Otel'de, delegelerle bir araya geliyor. (Saat: 12.00)

-RTÜK'TE SEÇİM HEYECANI

-Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında, görev süresi sona erecek üç üst kurul üyesi için kura çekimi yapılıyor. (Saat: 11.00)

-BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da "İslam Konferansı Teşkilatı Ülkeler Teknik Yardım Örgütleri 1. İstişare Toplantısı"na katılıyor. (Saat: 08.30)

-EKER KONFERANSLARA KATILIYOR

-Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Rixos Ankara Oteli'nde, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen, "Gıda Güvenliği Konferansı"na katılıyor. (Saat: 09.30)

-Eker ayrıca, Denizbank ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen, "Çiftçi Eğitim Seti Dağıtım Töreni"ne katılıyor. (Saat: 11.30)

-"ATATÜRK VE DÖNEMİNDEN MEDENİYETE BAKIŞLAR" PANELİ

-Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İstanbul Üniversitesi ve Atatürk Araştırma Merkezi işbirliği ile düzenlenen, İstanbul Üniversitesi'nde yapılacak olan "Atatürk ve Döneminden Medeniyete Bakışlar" konulu panele katılıyor. (Saat: 10.00)

-DIŞ TİCARET ENDEKSİ AÇIKLANIYOR

-TÜİK tarafından, Mart ayı Dış Ticaret Endeksi sonuçları açıklanıyor. (Saat: 10.00)

-SGK'DAN SENDİKALARA ZİYARET

-Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Vekili Fatih Acar, Türk-İş ile Hak-İş'i ziyaret ediyor. (Saat: 15.30/16.00)

-EMD BAŞARI ÖDÜLLERİ

-Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) tarafından Rixos Ankara Oteli'nde düzenlenen, "Altın Kalem-Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni"ne katılıyor. (Saat: 19.30)

-TÜRK TELEKOM'DAN BASIN TOPLANTISI

-Türk Telekom tarafından, İstanbul Modern'de, internet alanındaki yeni gelişmeler ile ilgili bir basın toplantısı düzenleniyor. (Saat: 10.30)

-"KRİZDEN ÇIKIŞTA ÜRETİMİ VE İSTİHDAMI TEŞVİK POLİTİKASI" PANELİ

-Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı tarafından Ankara Sanayi Odası'nda, "Krizden Çıkışta Üretimi ve İstihdamı Teşvik Politikaları" konulu panel düzenleniyor.

-Panelde, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve DİSK Başkanı Süleyman Çelebi birer konuşma yapıyor. (Saat: 10.00)

-TEB BAŞKANI'NDAN BASIN TOPLANTISI

-Bilimsel Eczacılığın kuruluşunun 170. yılı nedeniyle, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak tarafından, TEB Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleniyor. (Saat: 13.30)

-BİREYSEL EMEKLİLİK FON TUTARI 7.2 MİLYARA ULAŞTI

-Bireysel emeklilik sisteminde toplam katılımcı sayısı 1 milyon 810 bin 155'e, bunlardan toplanan fon tutarı da 7 milyar 233 milyon TL'ye ulaştı. Yatırıma yönlendirilen tutar ise 5 milyar 673 milyon TL olarak gerçekleşti.

-Avivasa Emeklilik ve Hayat, 1 milyar 569 milyon TL'lik fon tutarıyla şirket bazında birinci sırada yer alırken, 289 bin 203 katılımcı sayısıyla üçüncü oldu.

-YAZICIOĞLU KAZASI DERS OLDU, HAVACILIKTA UYDU TELEFONU İLE TESPİT DÖNEMİ BAŞLADI

-Thuraya Türkiye-Teknomobil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gençler, Thuraya havacılık çözümünün bulunduğu helikopterin güzergahına ilişkin koordinatın ve yükseklik bilgilerine anında ulaşmanın mümkün olduğunu belirterek, Thuraya avionik cihazı hava araçlarında haberleşmeyi sağladığı gibi karakutu işlevini de gördüğünü kaydetti.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title