Haberler

Anjelique'in Yeni Menüsü Yaza Hazır!

Güncelleme:

İstanbul gece hayatının değişmez adresi Anjelique, Akdeniz mutfağı konseptiyle restaurant'larının tüm menüsünü yeniledi. Bu sezondan itibaren Anjelique'in üst ve alt katında yer alan her iki restoranında da Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağından pek çok tanıdık lezzeti tadabileceksiniz. D.ream Kurumsal Executive Şefi Mehmet Gök danışmanlığında yenilenen menüde; Naneli Sakız Kabağı Çorbası, Fırınlanmış Ahtapot Salatası, Zeytinyağlı Acılı Kuru Patlıcan Dolması gibi özel lezzetler, iyi yemek ve iyi eğlenceyi bir arada isteyenleri bekliyor.

Açıldığı günden bu yana değişmeyen çizgisi ve kalitesiyle İstanbul'un değişmeyen müzik ve eğlence adresi olmaya devam eden Anjelique, üst katında hizmet veren restaurant'ında konuklarına eğlence öncesi Akdeniz mutfağının en seçkin örneklerini sunduğu menüsünü genişleterek alt kattaki restoranına da uyguladı. Anjelique'in eşsiz manzarası ve ambiansına eşlik eden muhteşem lezzetlerle sadece kulağa ve göze değil, damağa da hitap eden yenilenen yaz menüsü, Akdeniz mutfağının benzersiz lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağından da pek çok farklı lezzeti konuklarına sunuyor. D.ream Kurumsal Executive Şefi Mehmet Gök'ün danışmanlığında yenilenen menüdeki Türk ve Akdeniz mutfağının en karakteristik lezzetleri, yaz boyunca lezzet ve eğlenceden vazgeçemeyenlerin favorisi olacak.

Anjelique'in 22 çeşit başlangıç ve 11 çeşit ana yemeğin servis edildiği yeni menüsünde; naneli sakız kabağı çorbası, içli köfte, porcini mantarli risotto, fırında mücver, zeytinyağlı acılı kuru patlıcan dolması, levrek buğulama, Arnavut ciğeri, ev yapımı mantı ve kuzu incik ise ön plana çıkan lezzetlerden bazıları.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Akdeniz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title