Haberler

Anıtkabir İlk Kez Böyle Görüntülendi

Anıtkabir ilk kez böyle görüntülendiAnıtkabir'in gündüz ve gece havadan görüntüleriTÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir ilk kez gündüz ve gece özel izinle görüntülendi.

Anıtkabir ilk kez böyle görüntülendi

Anıtkabir'in gündüz ve gece havadan görüntüleri

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir ilk kez gündüz ve gece özel izinle görüntülendi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan bir yıla yakın bir sürede izin alabilen yapımcı yönetmen Emre Kılınç ve görüntü yönetmeni Emre Taygar'ın gündüz ve gece drone ile havadan Anıtkabir görüntülerinin kurgusunu sanatçı Mert Talat Dilekçioğlu seslendirdi. Emre Kılınç, 'Genelkurmay Başkanlığı ile 1 yıl süren görüşmelerin ardından alınan özel izinler sonucunda Anıtkabir'i ilk defa gece ve gündüz olmak üzere havadan görüntüledik. Atamızın ebedi istirahatgahı Anıtkabir'in bu görüntüleri Anıtkabir Komutanlığı ve Askeri Müze Komutanlığı tarafından 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' programında da kullandı. Nöbet değişime denk getirilmeyen ve sabah saatlerinde başlayan çekimler, gece geç saatlere kadar sürdüö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Mustafa Kemal Atatürk Emre Kılınç Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
title