Haberler

Angelina'nın Yeni Takıntısı

Giyim Tarzıyla Hollywood'un En Beğenilen İsimlerinden Angelina Jolie'nin Son Takıntısı Ünlü Modacı Ralph Lauren. Sürekli Lauren Tasarımları Giyen Jolie, Tek Kuruş Ödemiyor! ..

GİYİM TARZIYLA HOLLYWOOD'UN EN BEĞENİLEN İSİMLERİNDEN ANGELİNA JOLİE'NİN SON TAKINTISI ÜNLÜ MODACI RALPH LAUREN. SÜREKLİ LAUREN TASARIMLARI GİYEN JOLİE, TEK KURUŞ ÖDEMİYOR! ..

Geçtiğimiz yaz ikiz bebek doğurmasına rağmen incecik vücuduyla beğeni toplayan Angelina Jolie, giyim tarzıyla da Hollywood'un en çok beğenilen isimlerinden... Ünlü aktör Brad Pitt'le yaşadığı ilişkiyle birlikte tarzını da yenileyen Jolie, moda dünyasının ünlü isimlerinin tasarımlarını giymeyi çok seviyor.

ANGELİNA JOLİE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Gönüllü model

Jolie'ye yakın kaynaklar, güzel yıldızın son aylarda en çok Ralph Lauren imzalı kıyafetler giydiğini dile getiriyor. Gerek film galalarında gerekse özel yaşantısında Ralph Lauren tasarımı elbiseler giyen Jolie'nin birçok yıldızdan en önemli farkı, bu kıyafetlere hiç para ödememesi! Lauren'e yakın kaynaklar ise, 'Ralph Lauren, kıyafetlerini Angelina Jolie'nin giymesine bayılıyor. Jolie bir anlamda onun gönüllü modelliğini yapıyor çünkü o ne giyse, ertesi gün gazete manşetlerinde yer alıyor' diye konuşuyor. Birçok modacının giymesi için elbise gönderdiği ünlü aktris, en çok Ralph Lauren'in tarzını kendisine yakın buluyor.

ANGELİNA JOLİE İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERANGELİNA JOLİE FOTOĞRAFLARI

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title