Haberler

Angelina Jolie ile Brad Pitt Arasında Sular Durulmuyor!

Güncelleme:

Hollywood yıldızları Angeline Jolie ile Brad Pitt, 2017 yılının Aralık ayındaki boşanma davalarının ardından yine Aralık ayında velayet davası için hakim karşısına çıkacak.

Olaylı boşanma sürecinin ardından 6 çocuğun velayet davası için de sorunlar yaşayan ile 'in velayet davası Aralık ayında görülecek.

BRANGELİNA VELAYET DAVASI İÇİN KARŞI KARŞIYA

Tüm dünyanın beğendiği çiftler arasında yer alan 'Brangelina' yani ve çifti, 2017 Aralık ayında evliliklerine son noktayı koymuşlardı. Boşanma davasının ardından çocukların kimde kalacağı medyada da olay yaratmıştı. Çift, Aralık ayında 6 çocuğunun velayet davası için tekrar karşı karşıya gelecek.

Angelina Jolie ile Brad Pitt Arasında Sular Durulmuyor!

ANGELİNA JOLİE TAM VELAYET İSTİYOR

'nin 6 çocuğun tam velayetini, 'in ise yarı velayeti istediği dava 4 Aralık'ta başlayacak. Üçü biyolojik, üçü ise evlatlık olmak üzere 6 çocuğu bulunan çiftin aralarında soğuk rüzgârlar esmesinin nedeni olarak çocuklar gösterilmişti. Güzel yıldız Jolie'nin çocuklar üzerinde baskı kurduğu, görüşmelerine engel olmadığı ancak babalarının çocuklarla iletişime geçmesini zorlaştırdığı iddia edilmişti.

Angelina Jolie ile Brad Pitt Arasında Sular Durulmuyor!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Angelina Jolie Brad Pitt Aralık Magazin Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title