Haberler

    Android Wear 2.0'a Çok Az Kaldı!

    Akıllı saatler, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi duyulan teknolojik ürünler arasında yer alıyor. Tüketicilerin saat arayışlarında, fitness bantlarını ve akıllı saatleri klasik saatlere oranla tercih etmeye başlamaları, elbette klasik saat üreticilerini de bu yola sevk etmiş durumda. İki tarafın bu alandaki mücadelesi önümüzdeki yıllarda daha hararetlenecek gibi görünürken, bir süredir Android Wear 2.0 konusunda sessizliğini koruyan Google da, sonunda bu konuya bir açıklık getirdi. Google tarafından doğrulanan bilgiye göre, Android Wear 2.0 platformu 2017 başında 2 önemli akıllı saat ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

    Geçtiğimiz eylül ayındave ancak 2017 başında hayatına başlayacağı açıklaması yapan Google, görünüşe göre bu sözünde duracak. Saat üretimi konusunda, tıpkı Nexus çalışmasında olduğu gibi üreticiyle birlikte çalışacaklarını açıklayan Google, yeni saatlerin, daha önce Android Wear tecrübesi bulunan markalar tarafından üretileceğini de belirtti. Böylece gelecek olan 2 yeni akıllı saatin muhtemel üreticisi, LG, Huawei, Asus, Sony veya Moto olabilir.

    Bu açıklamaları yapan, Google'dan Jeff Chang. Chang'a göre yeni akıllı saatlerin duyurusu, muhtemelen CES 2017 fuarında yapılacak. Android Wear 2.0 platformuyla birlikte tüketicilere daha sezgisel bir kullanım sunacaklarını da dile getiren Chang, yeni platformun ayrıca Android Pay, Play Store ve sesle kontrol edilebilen Asistan gibi uygulamalarla da zenginleştireceğini ifade ediyor.

    Daha önce LG Watch Urbane, Asus ZenWatch, Moto 360, Huawei Watch ve Sony SmartWatch'ün kullandığı Android Wear işletim sistemi, ayrıca klasik saat markaları arasında Fossil, Tah Heuer, Casio ve Michael Kors tarafından da kullanılmıştı. Bakalım Android Wear 2.0 platformu, bu markalar arasından hangileri tarafından kabul görecek.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Google Sony Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title