Haberler

Andırınlılar 7. Tirşik Şöleninde Buluştu

Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ‘7. Tirşik Şöleni’ düzenlendi.

Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından '7. Tirşik Şöleni' düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şölen, Andırınlılar Derneği Başkanı Ahmet Kolutek açış konuşmasıyla devam etti. Ardından şölene katılan Prof. Dr. Kadir Saltalı botanik açıdan tirşik bitkisi ve Doç. Dr. Sinan Dayısıoğlu, bilimsel ve teknik açıdan tirşik hakkında bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere tirşik ve pilav ikramı yapıldı. Daha sonra Köy Seyirlik Oyunları ve Andırın Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibinin gösterisiyle büyük alkış aldı. Şölen, halk ozanlarının kendine has eserleri okumasıyla sona erdi.

Tirşik şölenine, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, KSÜ Rektörü Durmuş Deveci, Baro Başkanı Vahit Bağcı, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayları, kamu kurum ve birim amirleri katıldılar. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Ak Parti Andırın Şölen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title