Haberler

Anderson Talisca, Taraftarlara Veda Etti: Beşiktaş'ı Asla Unutmayacağım

Güncelleme:

Beşiktaş'ta 2 sezondur kiralık oynayan Anderson Talisca, sosyal medya hesabından "Üst üste 2 yıl oldu. Beşiktaş'ı asla unutmayacağım." yazdı.

Beşiktaş'ta 2 sezondur kiralık oynayan Anderson Talisca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım 'veda ediyor' şeklinde yorumlandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Türkçe "Üst üste 2 yıl oldu. Beşiktaş'ı asla unutmayacağım' anlamına gelen 'Foram 2 anos seguido nunca irei esquecer Beşiktaş' yazan Portekizli yıldızın bu sözleri veda ediyor anlamında yorumlandı.

BEŞİKTAŞ YA ALIP SATACAK YA DA VAZGEÇECEK

Bilindiği gibi siyah beyazlıların 31 Mayıs'a kadar Benfica kulübüne 21 milyon Euro ödeyerek Talisca'nın bonservisini alma hakkı var.

Ancak; Beşiktaş Brezilyalı yıldızın bonservisini alsa bile Talisca'nın Beşiktaş ve Türkiye macerası sona erecek. Çünkü, şampiyonluğun kaçmasından sonra önümüzdeki sezonun transfer bütçesinde ciddi kesintiye gidecek olan Beşiktaş transfer komitesi Brezilyalı yıldızın bonservisini alırsa anında başka bir takıma satacak. İki gün önce transfer komitesi başkanı Umut Güner ve Futbol A takım direktörü Ali Naibi Roma ile Talisca konusunda görüşmeler yapmıştı. Siyah beyazlılar 31 Mayıs'a kadar Talisca'yı almaya istekli olan diğer kulüplerle de görüşmeye devam edecek. Herhangi bir kulüple anlaşma sağlanması halinde Talisca'nın bonservisi alınacak ve hemen satılacak. Herhangi bir takımla satış konusunda anlaşma sağlanamazsa Talisca defteri kapanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK BEDAVA TÜKETMEK İSTİYORUZ

13
50
yanıtYanıtla
eren:

akp li arkadas burda chpli gibi davranıp show yapmıs

yanıt21
yanıt11
sss:

akp ye oy verelim arkadaşlar hırsızlık bitsin : ohal kalkacak akp ye oy ver

18
26
yanıtYanıtla
CHPLİ:

MALSINIZ DAHA NE DEYİM

yanıt14
yanıt17
CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK BEDAVA TÜKETMEK İSTİYORUZ

9
34
yanıtYanıtla
GS:

Adi tinerciler

8
18
yanıtYanıtla
UYANIK BEŞKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ:

Roma spor kulübü bu kadar aptal mı ? Sen Benfica''dan 21 milyona alacaksın 30 milyona satacaksın . Sen Talisca''ya 21 milyon euroyu bastırır alırsın . Senin futbolcun olur ancak o zaman başka takımlarla satmak için pazarlığa oturursun . Kaldı ki bir futbolcu aynı sezon içinde birden çok kulüple sözleşme yapamaz . En fazla kiraya verirsin daha sonraki sezonda satabilirsin . Beşiktaş Jimnastik Kulübü sen kendini uyanık zannediyorsun ama İt alyanlar sizden daha uyanık .

4
18
yanıtYanıtla
Kartal:

Beşiktaş para kazanir diye strese girmişsin çocuk.

yanıt22
yanıt6
Fb:

Demirörene iki sezondu bedavadan şambiyon oldu ünce bi spor kulübü kurusunla tınercıler beter olun

8
13
yanıtYanıtla
metin:

he he aynen dinime küfreden müslüman olsa

yanıt4
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title