Haberler

Ancelotti Turu Geçeceklerine İnanıyor

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid ile karşılaşacakları rövanş maçında baskılı ve soğukkanlı oynayarak çeyrek finale kalabileceklerine inandığını belirtti.

İspanya Kral Kupası ikinci tur rövanşında yarın Atletico Madrid'i konuk edecek Real Madrid, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Real Madrid'de İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti yönetiminde maç öncesi yapılan son antrenmana sakatlığı devam eden Hırvat orta saha oyuncusu Luka Modric katılmadı. İspanyol savunmacı Alvaro Arbeloa ise takımdan ayrı salonda çalışmalarını sürdürdü.

Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, Atletico Madrid karşısında ilk maçta alınan 2-0'lık yenilgiye rağmen rövanş mücadelesinde gerekli skoru elde ederek çeyrek finale çıkacaklarına inandıklarını belirtti.

Atletico Madrid karşısında önemli bir maç oynayacaklarını ve sakin oldukları takdirde netice alabileceklerini kaydeden Ancelotti, "Baskılı ama soğukkanlı oynamalıyız. Önümüzde 90 dakika var ve acelemiz yok. Avrupa'nın en iyi defans organizasyonuna sahip takıma karşı oynayacağız. Paslarda hata yapmamalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde geçen hafta oynanan Barcelona- Atletico Madrid maçında Katalan ekibinin oynadığı iyi futbolu örnek gösteren Ancelotti, "Özellikle ilk yarı çok iyi ve baskılı oynadılar. Bizim de Atletico'ya karşı kazanmak için yapmamız gereken bu" dedi.

Ancelotti, Atletico Madrid'in çoğu zaman eleştirilen büyük takımlara karşı oynadığı sert futbolla ilgili gelen bir soruya ise "Biz bu konuyu kendi aramızda konuşmadık çünkü maçta hakemle konuşmak bize yardımcı olmayacaktır. Biz sadece kazanmak için hangi taktikle oynamalıyız onu konuştuk" cevabını verdi.

İlk maçta oynatmadığı Cristiano Ronaldo'ya yarın ilk 11'de yer vermesi beklenen İtalyan teknik adam Ancelotti, "Cristiano için bireysel ödüller özel bir motivasyon ve yarın 4'üncü Altın Top Ödülü'nü kazanabilmek için çalışmalara başlayacak" diye konuştu.

2014 FIFA Altın Top Ödülü adaylığı sırasında gündeme getirilen "Ronaldo ve Messi aynı takımda oynayabilir mi?" sorusuna da yanıt veren Ancelotti, "Ronaldo Madrid'in, Messi de Barcelona'nın bayrağı. O yüzden birlikte oynamalarını zor görüyorum. Futbol açısından her ikisine birden sahip olan bir takım elbette ki güzel olurdu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Arda Turan, Gabi ve Fernando Torres'in dünkü antrenmana katılmadığı Atletico Madrid'de, Real Madrid maçı öncesi son çalışma bugün TSİ 19.00'da yapılacak. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.

Atletico Madrid'in ilk maçta elde ettiği 2-0'lık üstünlükten sonra İspanya Kral Kupası'nda çeyrek finale çıkacak takımı belirleyecek rövanş mücadelesi, yarın Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak.

İspanya Kral Kupası'nda dün oynanan maçlarda Valencia'yı eleyen Espanyol ve Levante'yi eleyen Malaga çeyrek finale çıkmıştı. - Madrid

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Carlo Ancelotti İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title