Haberler

Anavatanlı Vekilin "Devlet Malı" Hassasiyeti

Anavatan Gaziantep Milletvekili Prof. Ömer Abuşoğlu'nun Dramatik Bir Şekilde Trafik Kazasında Yaşamını Yitirmesinin Gerisinde "Devlet Malına Karşı Hassasiyeti" Çıktı.

ANAVATAN Gaziantep Milletvekili Prof. Ömer Abuşoğlu'nun dramatik bir şekilde trafik kazasında yaşamını yitirmesinin gerisinde "devlet malına karşı hassasiyeti" çıktı.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın, Abuşoğlu'nun vefatı dolayısıyla Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'ya kurmaylarıyla birlikte yaptığı taziye ziyaretinde kaza konuşuldu.

ANKA'nın edindiği bilgilere göre samimi bir ortamda gerçekleştiği öğrenilen ziyarette Mumcu, Abuşoğlu'nun neden özel aracı ile gittiğini DYP'li konuklarına anlattı.

Abuşoğlu'nun "Arabada gelinim de var. Resmi arabayı ben özel işlerimde kullanmam" dediğini ve bu nedenle kendi aracıyla gittiğini belirten Mumcu, eşinin "Hiç olmazsa şoförü al" isteğine Abuşoğlu'nun "Şoför de devletin. Özel işe girer ondan dolayı kabul etmem, kendi aracımla gideceğim" yanıtını verdiğini aktardı.

AĞAR VE MUMCU'YA GÖRE ERDOĞAN KÖŞKE ÇIKMAK İSTİYOR

Ziyarette "Birleşme, bütünleşme" konularına girilmedi. Türkiye'nin en önemli gündem maddesi cumhurbaşkanlığı seçimi de gündeme gelirken hem Mumcu hem de Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkmak istediğine ilişkin kanaatlerini dile getirdi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title