Haberler

Anavatan Partisi'nden Kastamonu Kültür ve Turizm Derneği'ne Ziyaret

Anavatan Partisi Kocaeli Merkez İlçe Başkanı Orhan Sarısüleyman ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Bıyıklı'yı Dernek Binasında Ziyaret Ettiler.

Anavatan Partisi Kocaeli Merkez İlçe Başkanı Orhan Sarısüleyman ile yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Bıyıklı'yı dernek binasında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu Kültür ve Turizm Dernek Başkanı İbrahim Bıyıklı, Kastamonu'nun tarihi, kültürü, turizm hakkında bilgi verirdi, Kocaeli sınırları içerisinde 53 bin Kastamonulu'nun yaşadığını söyledi.

Orhan Sarısüleyman ise partililerle Kastamonu sınırları içerisinde bulunan Ilgaz Dağları'nda kamp yapmak isteklerini, önümdeki günlerde Ankara'ya giderek bu isteklerini Genel Başkan Erkan Mumcu'ya ileteceklerini belirtti.

AK Parti iktidarını da eleştiren Sarısüleyman, verilen sözlerin yerine getirilmediğini, halkın AK Parti'ye artık güveninin kalmadığını, önümüzdeki seçimlerde ANAVATAN'ın ülkeyi yeniden özlenen günlere taşıyacağını savundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title