Haberler

Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Harun Yüce Oldu

Anavatan Partisi Elazığ Merkez İlçe 9. Olağan Kongresi Bugün Yapıldı. Tek Listeyle Gidilen Kongre Seçimlerinde Merkez İlçe Başkanlığına Harun Yüce Seçildi.

Anavatan Partisi Elazığ Merkez İlçe 9. Olağan Kongresi bugün yapıldı. Tek listeyle gidilen kongre seçimlerinde merkez ilçe başkanlığına Harun Yüce seçildi.

Anavatan Partisi Elazığ merkez ilçe binasında gerçekleşen kongreye, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı avukat Ömer Serdar, parti teşkilat temsilcileri ile partililer katıldı. Anavatan Partisi Elazığ İl Başkanı avukat Murat Tokgöz, Anavatan Partisi'nin yeni bir anlayış ve yeni bir yorumla, toplumla bütünleştiğini ve toplumun beklentilerini karşılayabilecek duruma geldiğini belirtti.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Serdar ise yaptığı konuşmada, 91 yılından beri yürütülen popülist siyasi ve ekonomik yaklaşımların ülkeyi krizin eşiğine getirdiğini öne sürdü. Harun Yüce başkanlığındaki merkez ilçe yönetim kurulu ise şöyle oluştu:

"İlhan Ciğerci, Özdal Şirin, İsmail Taş, Ümit Kaçar, Mehmet Serdar, Murat Tümen, Fatih Açıkgöz, Zülküf Yıldız, Mustafa Öner, Ahmet Gür, Halis Köseli, Mevlüt Paydaş, Mine Turgut, Muhammed Yıldırım, Enver Mete Sandıklı, Veysel Yılmaz, Erdoğan Sadak, İbrahim Genç, Mehmet Aytekin, Öner Tüten."

(EK-SK-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title