Haberler

Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu Elazığ'da

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Serdar'ın Oğlunun Sünnet Töreni İçin Elazığ'a Geldi. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Olmasını Yorumlayan Erkan Mumcu, "Abdullah Gül Nasıl Dışişleri Bakanı Olduysa, Öyle Cumhurbaşkanı Olacaktır" Dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Serdar'ın oğlunun sünnet töreni için Elazığ'a geldi. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını yorumlayan Erkan Mumcu, "Abdullah Gül nasıl Dışişleri Bakanı olduysa, öyle Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Avukat Ömer Serdar'ın oğlu Yusuf Burak Serdar'ın sünnet töreni için Elazığ'a gelen Erkan Mumcu açıklamalarda bulundu. Taşkonak tesislerinde açıklama yapan Erkan Mumcu, kendisi için siyasetin sorumluluk işi olduğunu ifade ederek, "Ben siyaseti sorumluluk duyguları içinde yaptım. Benim için önemli olan 'Harç bitti, yapı paydos değil' şartlar ne olursa olsun emaneti namuslu bir şekilde teslim etmektir. Ama bu emaneti daha emniyetle taşıyacağını düşündüğüm herhangi

bir figür ortaya çıkarsa ona da saygıyla hürmetle emaneti teslim ederim. Ama ben asla 'Harç bitti, payı paydos' demem" dedi.

Erkan Mumcu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında ki sorulara ise "'Ahalinin ekseriyeti yanlışta ittifak etmez' diye bir söz vardır. Halkımızın çoğunluğu ekseriyetle kendisine güven duyduğunu umut beslediğini görüyoruz. Hayırlı olsun diyorum. Bana sorarsanız, nasıl bir Dışişleri bakanı olduysa öyle Cumhurbaşkanı olacaktır" diye konuştu.

Mumcu, DP ile seçimlere girmeme durumunda ahtı vefasızlık olduğunu ifade ederek, "Seçimlere DP ile birlikte katılma konusunda mutabakat üzerine verdik. Ama son dakikada yasal sürenin dolmasına 50 dakika kala bize dosyalarımızı geri verdiler. 'Bu iş bitti' dediler. Dolayısıyla ortada bir ahtı vefasızlık var" şeklinde konuştu.

Mumcu, Genel Başkan yardımcısı Ömer Serdar'ın oğluna altın takarken sünnet törenine katılanlarla tek tek el sıkıştı.

(EK-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title