Haberler

Anavatan Partisi Ayvalık İlçe Kongresi Yapıldı

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Anavatan Partisi İlçe Kongresi'nde, tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Sıray güven tazeledi.

İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye Anavatan Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Yunus Yunusoğlu, Balıkesir İl Başkanı Sadık Çarıkçı, eski il Başkanı ve MKYK üyesi Cenk Tunçsiper, Bursa İl Başkanı Orhan Efe, Aydın İl Başkanı Önder Nalıncı, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Balıkesir İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldılar. Kongreye Saadet Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Orhan Sungur'da misafir olarak katıldı.

Divan Başkanlığı'nı Yunus Yunusoğlu'nun yaptığı kongreye telekonferans sistemiyle bağlanan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, "Anavatan Partisi olarak ülkenin zenginliği, refahı ve tabii ki insanlığın huzurunu, Türkiye'nin onuru için çıkış yolunu herkesin aynı hakka kavuşmasında görüyoruz. İnsanın haklarıyla özdeşleştiği düzenler, herkes için zenginlik, özgürlük ve adalet getirir. Bunun için Anavatan Partisi olarak ilkemiz, 'halka hizmet Hakka hizmettir'" dedi.

Kongrede yaptığı konuşmada Anavatan Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, "5 yıllık ilçe başkanlığım döneminde büyük hizmetlerde bulunduk ve bunları hiçbir şaibeye bulaşmadan yaptık. Benim Ayvalık'ta en çok içimi acıtan aş ve iş olmamasıdır. Pırıl pırıl gençlerimiz işsiz, bu kardeşlerimize ekmek ve iş vermek için projeler üreteceğiz. Şimdi daha deneyim ve tecrübeyle hazırlanıyoruz. 1999 Seçimleri'nde belediye başkanlığını yüzde 1 oy farkıyla kaybettim. Ama şimdi daha güçlü katılacağımız önümüzdeki seçimde Anavatan bayrağını Cumhuriyet Meydanı'na dikebilmek için çok kararlıyız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Sıray'ın başkanlığı'ndaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Zeki Önen, Müjdat Soylu, Memduh Altun, Ahmet Kaçar, Hüseyin Ezer, M.Nuh Katarin, Kemal Yıldızer, Ahmet Sakallı, Mehmet Erbilge, Hasan Güzey, Figen Onay, Yusuf Bilir, Umur Özgültekin, Osman Gençoğlu, M.Yusuf Alp, Sami Alan, Güzide Ergenç, Halil Çiftçioğlu, Nalan Karaca, Necat Can, A.Özkan Yazıcılar, Ersan Ceylan, Ali Gürkan."

(BT-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title