Haberler

Anavatan Milletvekili Abuşoğlu, Kaza Geçirdi

Anavatan Partisi Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu, Osmaniye'de Geçirdiği Trafik Kazasında Eşi, Gelini ve 1.5 Yaşındaki Torunuyla Birlikte Yaralandı.

Anavatan Partisi Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu, Osmaniye'de geçirdiği trafik kazasında eşi, gelini ve 1.5 yaşındaki torunuyla birlikte yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'ten Ankara'ya giden Milletvekili Ömer Abuşoğlu (56), eşi Aysel (53), gelini Yadigar (28) ve 1.5 yaşındaki torunu Ayşegül Sena'nın içerisinde bulunduğu 06 YOR 81 plakalı otomobil, Osmaniye'nin Toprakkale ilçesi otoban turnikeleri yakınında kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp, takla attı. Aşırı hızın neden olduğu ileri sürülen kazada yaralanan Milletvekili Abuşoğlu, eşi, gelini ve torunu, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede karaciğerinde ezilme ve kanama tespit edilen Milletvekili Abuşoğlu, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan 1.5 yaşındaki Ayşegül Sena yoğun bakıma alınırken, Yadigar Abuşoğlu'nun vücudunda kırıklar bulunduğu, Aysel Abuşoğlu'nun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

(ACK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title