Haberler

Anavatan'dan 98 kişi MHP'ye geçti / Sakarya MHP'ye taze kan

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaali İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen törende; Anavatan Partisi üyesi toplam 98 kişi partilerinden istifa ederek, MHP saflarına katılarak, 22 Temmuz'da MHP'yi tek başına iktidar yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

ROZET TÖRENİ

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili adaylarından Prof. Dr. Münir Kutluata, Osman Fevzi Zihnioğlu, Oya Arapoğlu ve Kenan Çatalbaş, seçim çalışmaları Kocaali ilçesini giderek sürdürdü. MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve partili yöneticilerinin de hazır bulunduğu Kocaali ilçe teşkilatında ki katılım töreninde Anavatan İlçe Başkanı Hızır Ekşi, eski Belediye Başkanı Hamza Ekşi'nin de yer aldığı 30'u partili yönetici olmak üzere toplam 98 kişi istifa ederek, MHP saflarına katıldı.

ESNAF ZİYARETİ

Katılanların parti rozetlerini takan MHP'li aday ve partili yöneticiler, 2hayırlı olsun2 dileklerinde bulundu, MHP'li adaylar parti teşkilatındaki törenin ardından İl başkanı Mehmet Erdoğan ve partili yöneticiler ile birlikte sırasıyla; Esnaf Kredi Kooperatifi, Şoförler Cemiyeti, Ziraat Odası ve ilçe esnafını gezerek, sorun dinledi. Kocaali'diki seçim çalışılmalarını akşam geç saatlerine kadar sürdüren MHP'li adayları, Kirazlı ve Gümüşoluk Köyü ile Ortaköy Beldesini de ziyaret etti. (Levent CANDAN / SAKARYA)

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title