Haberler

Anavatan Balıkesir İl Teşkilatı Son Kongresini Yaptı...

Anavatan Balıkesir İl Teşkilatının 9. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeli seçimleri Mustafa Sami Tabanlı başkanlığındaki liste kazandı. Anavatan Genel Baxşkanı Erkan Mumcu, kongreye telefonla katılarak partilileri selamladı ve yeni başkan ile yönetimi tebrik etti.

Küçük Sanayi Sitesi (KÜÇÜKSAN) düğün ve toplantı salonunda yapılan kongreye Anavatan Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunçsiper ile ilçelerden gelen partililer, Doğruyol Partisi'nden (DYP) eski milletvekilleri Sami Sözat ve Abdülbaki Ataç, eski il başkanı milletvekili aday adayı Haydar Altıntaş, eski ilçe başkanı milletvekili aday adayı Mehmet Birol Şahin, DYP İl Başkanı İlhan Işık, DYP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Demir ile eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı. Anavatan kongresindeki DYP'li katılımlar iki partinin birlikteliğini gösterdi. Yaklaşık 600 delegenin bulunduğu kongrede Mustafa Sami Tabanlı tek aday olarak seçimlerde Anavatanİl Başkanı seçildi. Kongrede yapılan konuşmalarda DYP ile birleşmeden mutluluk duyulduğgu ifade edildi. Kongreye telefonla katılan Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu, kısa bir konuşma yaptı. Mumcu, "Bugünden sonra da aynı imanla yolumuza devam edeceğiz. Partimiz bünyesinde herhangi bir ayrılık ve küskünlük yok. Biz bir araya geleceğimiz parti mensuplarını kardeşimiz kabul edip çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Anavatan Genel Başkan Yardımcıskı ve MKYK üyesi Cenk Tunçsiper de, hükümete yüklendi. Tunçsiper, Anavatan ve DYP'nin Demokrat Parti (DP) çatısı altında bir araya gelmesiyle ilgili atılan adımın Türk siyasi tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu, hedeflerinin DYP iktidarı ile ülkeye hak etiği hizmetleri sunmak olduğunu ifade etti. Anavatan'ın yeni il başkanı Mustafa Sami Tabanlı ise, tasvip etmediği halde iktidara karşı sessiz kalanların o iktidarın ortağı sayıldığını söyledi. Tabanlı, "Partimizin kuruluşundan bu yana millet ve ülkenin içinde bulunduğu durumdan vazife çıkaran Anavatan Partisi ve kadroları işte tam da bu kongre ile yine görevinin başındadır. Bir yandan iktidar partisi eylem ve açıklamaları ile bu ülkenin hassasiyetlerine el atmış, diğer taraftan da Anamuhalefet partisi de bu hassasiyetleri sanki tekeline almıştır. Bu ülkenin değerleri hepimizin. Ulu Önder Atatürk"ün muasır medeniyetler şeklinde hedef gösterdiği ve ilkeleriyle yol haritası çıkarılmış yüksek hedeflere sözünü ettiğim ve artık eskimiş, dişleri dökülmüş siyaset anlayışı ile varılamaz" dedi.

Yapılan seçimlerde, Mustafa Sami Tabanlı'nın başkanlığındaki Anavatan İl Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

"Sadık Çarıkçı, İlhan Sezginsoy, Münür Aykul, Uğur Vural, Muharrem Aktunç, Müzeyyen İnceoğlu, Yalçın Hasdağlı, Hasan Gümüş, Faruk Kırdak, Kenan Akgün, Selçuk Savaş, Sadettin Ercan, İsmail Manyaslı, Hasan Yüksel Uzun, Ahmet Sargut, Ali Sakızcı, Adnan Kuşdil, Mehmet Baş, Recep Yormaz, Diler Orpak, Emre Özbek, Abdurrahman Çamlılar, Özkan Dönderdi, Onur Erayman, Süleyman Aşık, Aynur Meriç, Ayten Gezger, Neriman Bülbül, İsmail Ergüven ve Haluk Cemal Tursun."

(YU-MŞ)

12.05.2007 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title