Haberler
Güncelleme:

Bilecik'te bir özel anaokulunda çekilen fotoğraflar, kenti ayağa kaldırdı

Bilecik'te bir özel anaokulunda çekilen fotoğraflarda, dil ve konuşma gecikmesi bulunan ikiz öğrencilerin işkenceye uğradığı iddiası kenti karıştırdı. Aile, kurumdan şikayetçi oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (59)

YSF:

Biri de demiyor mu 3. 5 yaşındaki çocukların kreşte ne işi var. kadın çalışmalı kadın çalışmalı diye diye çocukları sersefil ettiler.

71
71
yanıtYanıtla
revaa:

çocuk ortak deilmi? o zaman kadın çalışacam diyosa erkekte evde oturup bakabilir. bu kadınları hizmetci gibi görmelerinizden nefret ediyorum. cinsiyetciliğinizden bıktık!

yanıt4
yanıt2
KADIN:

Kadın isterse çalışır, ki bu devirde tek maaşın yeterli olmadığını bilecek kadar bu ülkede yaşadığını düşünüyorum. Ayrıca bunun çalışmakla ilgisi olduğunu nereden çıkardın? Herhangi bir pedagoga sorsan okul öncesi eğitimin önemini anlatırdı! Sizin gibi zihniyetin çocuklarına çok üzülüyorum. Herkes şanslı doğmuyor tabi!

yanıt4
yanıt2
ana:

ne alaka ya. . her kreş aynımı?evde çocuklar müge anlımı izlesin? hangi ev hanımı cocuğu ile 8 saat ilgilineip ingilizce satranç resim öğretip oyun oynuyo?

yanıt17
yanıt7
abt:

Çalışmak zorunda olan ve içi yana yana çocuğunu mecburen bırakıp işe gelen o yavrunun rızkı için mücadele eden binlerce kadın çalışan varken bukadar rahat bu yorumu yapabilmeniz ilginç. kimse küçücük canını biryere bırakıp işe gelmek için can atmıyor ama hayat şartları ve mecburiyetler var.

yanıt30
yanıt5
anne:

sen sanırım geçmiş beyinlisin sen türkiye''nin şartlarını bilen biri olsan bu lafları yazmazdın çalışan her anne bir babanın maaşıyla gecinemeyeceğini bildiği için çocukların geleceği için zor şartlarla çalışıyorlar konuşmak için yada yazmak için yazmayın saçma sapan şeyleri

yanıt7
yanıt6
BU KIM:

BENCEDE DOGRU EGER EGITIM İÇİN GİDİYORSA ANNESİ GÖZETİMŞNDE GİTMELİ BELLI BIR SAAT ARALIGINDA OLMALIEV HANIMLARIDA KENDINI GELIŞTIRIP COCUGUNA EĞİTİMİDE VEREBİLMELİ ZATEN KADIN ÇALIŞIYORSA BUYUK İHTIMALLE ÜNİVERSİTE MEZUNUDUR VE COK IYI BIR EĞİTİM VEREBİLİR

yanıt2
yanıt9
YAMAN:

Aynen YSF siz nerede yaşıyorsunuz merak ettim , Türkiyede hayat şartları ortada iken. Ayrıca bu kurumlar bunun için var ve bu kurumlarda birçok annenin evladına bizzat veremeyeceği eğitimler var. Bekara kadın boşamak kolay gelirmiş, siz hiç yorum yapmayın daha iyi. Başınıza gelir anlarsınız birgün.

yanıt9
yanıt2
ömer:

bence böyle yerlerin canlı kamera ile ailelerin telfonuyla izlenmeli başka caresi yok. tek özüm aileler telefonlarıyla cocuklarını izleyebilir ve takip edebilir. . .

35
2
yanıtYanıtla
özel ipekyolu anaokulu:

Kimin çektiği beli olmayan fotoğraflara kurumumuza sosyal medya üzerinden karalama kampanyası yapılmaya alışmaktandır

1
30
yanıtYanıtla
MRT:

Hemen topu stajyerinize atmissiniz, varsayalim stajyer yapmis oyle olsa bile o bir stajyer neden cocuklari sadece stajyerlik egitimi alan bir kisinin gozetimine birakiyorsunuz ?? O stajyerin basinda konusunda uzman bir egitimci olmali bizde defalarca gerek ozel gerekse devlet kurumlarinda staj yaptik basimizda mutlaka bir gozetmen olurdu,uzun lafin kisasi her ne sekilde olursa olsun sonucta o sizin stajyeriniz onun yaptiklarindada siz sorumlusunuz Yalandan yere ona buna pislik atmayin hatanizi kabul edin

yanıt0
yanıt0
lanet olsun:

kimin çektiğimi önemli mi arkadaşım kreş sizin kreş herkeste gerçeği net biliyor kendinizi aklamaya çalışmayın kapatın gidin

yanıt15
yanıt4
ANNELERİN SESİ:

kurumunuzu savunacağınıza bu kadar denetimsiz bıraktığınıza yanın bence. . . . her kim yaparsa yapsın stajer yahut uzman fark etmez sizin denetiminiz nerde??Kurumun sahibi nerde? Kameraları kim izliyor? bu eğitmenler işe nasıl alınıyor? Allah hat ve kat yavrulara işkence eden her kim var ise bin katını kendi yaşayarak şu dünyadan göç eder inşallah vicdansızlar

yanıt2
yanıt0
KADIN HAKKI ZULMU:

kadınların çalışmasın karşıyım . çocukları onu bunu ellinde perişan oluyor. işsizliğin yeğene sebebi kadınların çalışması. kadın anne olacak birey yetiştirecek. kardeşim. kadınlar iyi anne oldumu çocuklarda iyi bir eş iy bir baba olur. NET KADIN EVİNDE ÇOCUK BAKI YETİŞTİRECEK.

5
18
yanıtYanıtla
ÇOCUKLARIN GÜLMEDİĞİ DÜNYA YOK OLSUN:

KADIN ÇALIŞTIĞI İÇİN DEĞİL ÇOCUKLARININ SAĞLIK PROBLEMİ OLDUĞU İÇİN BURAYA YOLLUYOR önce oku, dinle, idrak et, uygula insan ol

yanıt10
yanıt2
KADIN:

Kadın çalışmasın öyle mi! Zaten biz de üniversiteyi öylesine okuyoruz. Tabi ki çalışacağız, eğitimli olacağız, kendimizi geliştireceğiz ki çocuklarımızda gelişsin. Kadın ve erkeğin aynı oranda çalışma hakkı ve çocuklarına bakma zorunluluğu vardır. Ki tek maaşın, kadın ya da erkek fark etmez, yeterli gelmediği bu zamanlarda acaba sen tek maaşla eşine ve çocuklarına ne kadar yetebileceksin? Ha ne kadar olursa o kadar dersen, çocukların işte asıl o zaman perişan olur.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Eliniz ayagınız kırılsın allahın sopası yoktur bin beterini görürsün savunmasız cocuklar melek onlar melek yapanın şeytandan farkı yoktur

20
0
yanıtYanıtla
Matematik:

Kurumun bu işte ne kadar profesyonel olduğunu yerde ki seyyar priz göstermekte.

18
0
yanıtYanıtla
ELLY:

kurum komplo olduğunu söylüyor, bu nasıl oluyor da bir allah''ın kulu görmüyor veya kamera kayıtları yok mu, ya da aile bu kadar sıkıntı çekerek bu yaşa getirdiği çocuklarının bu halini gördüğünde elbetteki ilk akla gelen kurum olmaz mı?

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

neyini yalanlıyor okul boyle bırsey var ıse okul yetkılısının nasıl haberı olmaz nasıl kontrol edilmez odasında masa basında oturmakla olmuyor cok uzuldummm cocuklarımız ıcın kı daha cok ılgıye ıhtıyacı olan yavrular onlar sımdı o cocukların okula bakısı okul hayatları nasıl ılerlıcek nasıl psıkolojıye sahıp olcaklar. umarım gerekenler yapılır. KINIYORUM. . . .

13
0
yanıtYanıtla
KARAR:

Öğretmen yetiştiren kurumlar açmak lazım. Pedagojik formasyon eksikliği .

12
1
yanıtYanıtla
muhammet Gül:

ateş olmayan yerden duman cıkmaz!!! siz eziyet edin diye cocuklarımızı emanet ediyoruz değil mi? Allahtan korkun.

12
0
yanıtYanıtla
herşeyimiz bozuk:

Terbiyesizlere bak utanacaklarına rezilliği ortaya çıkaran duyarlı kişilere dava açmakla tehdit ediyor bakanlık bu rezil olaya derhal el koymalı bunun gibi çağ dışı paragöz okulların vatandaşın çocuğunu hem dövüp hem para kazanmasına rezilliği ortaya çıkaranları tehdit etmesine izin vermemeli. Kimin çektiği belli olmayan ne demek lan sen bu çocuğa yaptığının hesabını ver bir vatansever çekmiş kim çektiyse ödül verilmeli.

11
1
yanıtYanıtla
çakıcı:

BURAYI KAPATMAYAN MİLLİEĞİTİME LANET OLSUN

9
2
yanıtYanıtla
fakir vatandaş:

çocuklara en iyi bakabilecek yine annelerdir. lütfen buradan tüm annelere sesleniyorum. rast gele kreşlere çocukları göndermeyin. yazık onları bu şekilde bağlayanın inşallah her tarafına felç düşerde kıvrınır.

10
0
yanıtYanıtla
necip:

Ahlakini bile bilmediginiz bir yabancinin,cocugunuzun karakter ve kisilik gelisimini etkilemesi sizi korkutmuyor,lakin şiddet endişelendiriyor.Ama hicbiriniz evinizde kendiniz bakma zahmetine girmiyorsunuz.Memlekette ana kalmadi,kadin kalmadi.Herkes erkek.Allah bu memlekete yeniden ,analar nasip etsin.

4
4
yanıtYanıtla
orta direk:

gecim sikintisi. kadinlar sistemden dolayi mecbur calisiyorlar, tek maas kime yetiyormus

yanıt2
yanıt0
İç Ses:

Bu çocuklar da talih olsaydı bu ülkeye mi doğarlardı

1
6
yanıtYanıtla
sanane:

defol git ozaman

yanıt2
yanıt0
şaşkın:

Eğitimden Önce DENETİM ŞART!!!!!!!

7
0
yanıtYanıtla
MERVE:

BEN DE ÇALIŞIYORUM AMA ÇOCUĞUMA ANNEM BAKTIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUM. KESİNLİKLE KREŞE GÜVENİP VERMEM VE KADININ ÇALIŞMASINA KARŞIYIM. ÇALIŞAN KADIN EVİNE ÇOCUĞUNA YETEMİYOR KİMSE İNKAR EDEMEZ. 3, 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ALACAĞI EN İYİ EĞİTİM DE ANNE ŞEFKATİ VE ALAKASIDIR. ÇOCUKLARINIZI KREŞE GİBİ BİR TİCARETHANEYE GÖNDERMEYİN. AZ İLE YETİNEN ÇOK MUTLU AİLELER DE BİLİYORUM.

6
0
yanıtYanıtla
akademisyen:

Şu saçma sapan zihniyeti bırakın artık!!. Kaldı ki kadın bu dünyaya sadece çocuk büyütmek için gelmiyor. Özellikle sizin gibi beyinsizler yüzünden o kadar çok şeyle mücadele ediyoruz ki şu haberde ki yoruma cevap yazmakta bunlar arasında. Kadın her konuda her yerde söz hakkına sahiptir. Bİzler sizlerin kölesi değiliz tabikide çalışıp kendi paramızı kendimiz kazanıp ayaklarımız üzerinde duracağız. Ayrıca çocuklarımıza da en güzel şekilde en iyi imkanları sunan yine anneler oluyor bi rahat bırakn

5
1
yanıtYanıtla
üzgün anne(:

bunu yapanın da göz yumanında Allah kahr ismiyle lanetlesin. küçücük sabiye bu yapılır mı?benim çocuğumda geç konuştu pramatüre bebeklerin çoğu geç konuşuyor zaten! gözyaşlarıma hakim olamadım vallahi!

4
0
yanıtYanıtla
Anadolu lalesi:

Çin de İngilizce ögretmenliği yaptım. kreşte konuşma gecikmesi olan çocuga kreş ögretmenin diyemiyorum. gelen patlatıyor ağzına giden parlatıyor. müdüre yeni şikayet ettim. düzgün sonuç alamayınca velisi ne söylemekle tehtit ettim işe yaradı

3
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

işlenen sucların karşılıgı agır cezalar olmalı . olmalı ki bir daha tennezzül edilmeye

4
0
yanıtYanıtla
Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler:

Fotoğrafı çeken bağlayıp olayı kurgulamıştır diyor ama ne kadar doğru bilemeyiz. Her türlü insan mevcut bu ülkede en yakınımıza bile güvenemiyoruz bazen. Kamera kayıt sistemi varsa ki olmak zorunda her okulda bakılıp incelenir görülür. Bu çocuklara bunları yapmak ne kadar büyük bir vicdansızlık ise iftira atmak da büyük bir günah ve buna inanıp bela okumak da. Her iki tarafı da dinlemek de fayda var. Konu yargıdaymış görelim bakalım ne çıkacak.

4
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

YSF:Biri de demiyor mu 3. 5 yaşındaki çocukların kreşte ne işi var. kadın çalışmalı kadın çalışmalı diye diye çocukları sersefil ettiler. şunu yazan cahil 1. cisi anne çalışsa bile çocuğun sosyalleşme yaşıdır 3 yaş ek olarak kreş yaşıdır bide bir şey biliyormuşsun gibi abuk subuk yorum yapma

4
0
yanıtYanıtla
osman:

suc ortada cocuklar sandalyeye baglanmış sen daha ne anlatıyorsun en ufak ihmali olanların cezaları agır olmalı

3
0
yanıtYanıtla
ESKİŞEHİRDEN SES:

allah tan korkmazmısınız siz nasıl bir vicdan var sizde nasıl bir insansınız siz. allah sizleri bildiği gibi yapasın.

3
0
yanıtYanıtla
pupg:

kadın çalışıp ev ekonomisine katkısı olmazsa herkes perişan olur. . sanki isviçrede yaşıyoruz da hepimizin 2bin er euro geliri var gibi konuşmusun. . provakatorlük yapacağına davranışlara yüklen burda normal olan kadının çalışması. normal olmayan da kreşte yapılan iştir.

3
0
yanıtYanıtla
BİRİ:

Evlat bambaşka bir şey tırnağına zarar gelmesin hiç bir yavrunun ancak bu olayda kasıt var gibi geliyor. Gerçekci gelmiyor. Sırf bu fotoğraflar çekilebilsin diye kasıtlı olarak da çocuklar o hale getirilmiş olabilir. O fotoğrafı çekmeye gücüm yetiyorsa bu çocukları o sandalyeden kurtarmaya da gücüm yeter yetmeli!!!.

3
0
yanıtYanıtla
GAFFUR:

mahkeme muhtemelen bilirkişi görevlendirecektir. Eğer uzman kişi gelirse zaten fotoğrafta eğitimin ne derece özenli ve itinayla yapılmadığı aşikar. Bir kere eğitim ortamında o üçlü priz in ne işi var. Merhaba eğtitim babam loo. loo

2
0
yanıtYanıtla
düşen biri:

çocuklar gelişimleri geri olduğundan sandalyeden düşmemeleri için bağlanmış burda art niyet yok çekende var

0
2
yanıtYanıtla
Yolcu:

Cocuga en iyi annesi bakar, bence Anne suclu Cocuk bu Paket degil. Sabah verir aksam alirim Netice : hüsran

0
2
yanıtYanıtla
dış ses:

Allah belanızı versin. Bir de iddiaları yalanlamışlar. ulan ortada iddia mı kalmış. her şey ayan beyan ortada. sandalyeye baya bağlamışsınız. yerde yatan çocuk yarı çıplak. Allahım sen aklımı koru yarabbim.

2
0
yanıtYanıtla
ASF:

Arkadaş şimdi bir konuya değineceğim. bazı çocuklar özel çocuktur ve bazı aileler özel çocuğunu normal çocuklar arasında olmasını istiyor fakat o çocuk denetim altında olsa dahi normal çocuklara zarar veriyor. bu konular neden konuşulmuyor hiç. . aile kendi de bakamıyor eğitimcinin yanına atıp 5 - 6 saat kurtuldum göz ile bakıyor. .

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yuh açıklamaya bak sandalyeye bağlayanı değil de niye kurumu şikayet ediyorlarmış. yazık gerçekten yazık.

2
0
yanıtYanıtla
anne:

yazıklar olsun böyle insanlara utanmadan savunma yapıyorlar Allah sizi bildiği gibi yapsın

1
1
yanıtYanıtla
HANDE:

RABBİM BUNLARI YAPANLARI ÖMÜR BOYU GÜLDÜRMESİN İNŞALLAH

1
0
yanıtYanıtla
Coni:

ozel okul olsa bile denetim olmali. denetimde ozel okulari da kalitesiz

1
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

COCUKALRI SEVMIYORSANIZ YAPMAYIN BU İŞİİİ

1
0
yanıtYanıtla
Yalnız Bakan:

kimin çektiği önemli değil demek ki kurumunuzda böyle hadiseler var ki fotoğraf çekilme anına denk getirilmiş. size teslim edilen çocuklara böyle bakıyorsanız size yazıklar olsun.

1
0
yanıtYanıtla
çakıcı:

ALLAH BELANIZI VERSİN BUNLARA CEZA VERMEYENİNDE ALLAH BELASINI VERSİN

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Görünce kendimi çok kötü hissettim. kim ne yaptı nasıl yaptı bilmiyoruz ama bir çocuğa yapılan kimden olursa olsun kötülüğü anlamak çok zor çünkü onlar melek ve biz onları korumak zorundayız

1
0
yanıtYanıtla
memati:

bu kurum çalışanlarını bana teslim edin rica ediyorum

0
0
yanıtYanıtla
Belirsiz:

Alahsizlar. ..vicdanları olmayan kafalar acaba kendi caninizdan can varmı ki (çocuğunuz )ne edersen elinle o gelir seninle. ...unutmayın.

0
0
yanıtYanıtla
faruk:

bence abartılı bir durum var muhtemelen veli ile okul arasındaki bir husumete benziyor.

0
0
yanıtYanıtla
BEN DÜŞERKEN YÜKSEKLERDEN UÇURUMLARA:

İdam biran evvel gelmeli yoksa memleket elden gidiyeaahhhh

0
0
yanıtYanıtla
MRT:

??????

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title