Haberler

Anaokulu Servisinde Dehşet!

Güncelleme:

ABT Yapım'ın yapımcılığını İnci Ertuğrul'un sunuculuğunu üstlendiği ''Kaybolan Çiçekler'' FOX ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İzmir'de evinden alındıktan sonra anaokulu servisinde unutulup hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen konusunu Kaybolan Çiçekler ekranlara taşıdı.

Minik Alperen'in dramını Kaybolan Çiçekler ortaya çıkardı, gündem oluşturdu. İzmir'de özel bir kreşe giden 3 yaşındaki Alperen Sakin, serviste unutulunca boğularak yaşamını yitirdi. Skandal, kreşte öğle saatlerinde yapılan yoklamada çıktı. Olayla ilgili sadece servis şoförü tutuklandı. Ancak Alperen'in babasının iddiaları 'yok artık' dedirtti. Baba Sakin; anaokulu yönetiminin, çocuğu 'sanki bina içerisinde yaşamını yitirmiş gibi' göstermeye çalıştığını, güvenlik görüntülerinin de silindiğini iddia etti. Acılı baba, korkunç olayın okulda görevli bir öğretmenin ifadesini değiştirmesiyle ortaya çıktığını Kaybolan Çiçekler programına anlattı.

ANAOKULU SERVİSİNDE DEHŞET

Olay günü işten çıktıktan sonra eşi ile alışveriş yaptıkları sırada kreşten arandığını ifade ederek yaşadıklarını şöyle anlattı: "Bize telefon açtılar 'Alperen bayıldı, biz hastanedeyiz acilen gelin' dediler. Ben hastaneye gittiğim zaman, kreş çalışanları ve kreşin sahibi, 'Biz çocuğu yatağına yatırmıştık, yemeğe kaldırmak için gittiğimiz zaman çocuğu uyandıramadık. Ondan sonra uyanmayınca da apar topar hastaneye götürdük. Öğlen yemeği için uyandırmaya çalışmıştık' şeklinde konuştular. Hastanede Alperen'e müdahale eden doktor, 'Bir saattir çocukla ilgileniyoruz gerekli müdahaleyi yapıyoruz, maalesef yaşatamadık. Çocuk zaten buraya geldiği zaman vefat etmişti dedi. Daha sonra kreş çalışanlarına soruyorum, yolda nefes alıyordu diyorlar. Alperen serviste uyuyor, bir şekilde serviste unutulmuş ve çocuk akşam 16.30'a kadar o servisin içinde havasız, insan aç susuz belki bir gün yaşar ama benim çocuğum o saate kadar İzmir'in sıcağında camları kapalı bir minibüsün içerisinde ne kadar kalabilir. Biz vatanını milletini seven insanlarız, belki bugünün Başbakanı belki yarının Cumhurbaşkanı olacaktı.

3 YAŞINDAKİ ALPEREN İHMAL ZİNCİRİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Acılı Baba Sakin 'Ben kayıt için birkaç defa gittim kreşe. Kreşinin sahibinin odasındaki ekrandan benim çocuğumun nerede olduğunu, ne yaptığını görebiliyordum. Şu an koşturuyor, oyuncak alıyor eline, arkadaşlarıyla oynuyor gibi. Olayın olduğu gün ise duydum ki kamera kayıtları yok, bugün olmadı dediler. Bunlar çok abesle iştigal. Çünkü ben bizzat gördüm orada kamera var ve çekim yapıyor. Kamera kayıtlarını silmişler ya da silmemişler o konuda benim tam bir bilgim yok. Arabanın içerisinde kamera olup olmadığını da bilmiyorum" dedi.

Diğer yandan 14 Haziran 2015 tarihinde Mardin'in Midyat Harmanlı köyünde kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan minik Ecrin ve 1 Şubat 2004 tarihinde evinin önünden kaçırılan ve 1 gün sonra cinsel istismara maruz kalarak vahşice öldürülmüş olarak evinin yakınında bulunan Damla cinayetini aydınlatmak için gelen tüm ihbarları değerlendirmeye devam ediyor. ''Kaybolan Çiçekler'' önümüzdeki hafta ortaya çıkan yeni bilgi ve belgelerle nefesleri kesecek.

Kaybolan Çiçekler hafta içi her gün saat 10:30'da FOX'ta!

2 YIL ÖNCE ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE KAYBOLAN ECRİN NEREDE?

14 Haziran 2015 tarihinde Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde annesine bakkala gidiyorum diyerek evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan minik Ecrin'in kayıp dosyası Kaybolan Çiçekler programında incelenmeye devam ediliyor.

2 yıl önce kaçırılan Ecrin ile ilgili sona yaklaşılıyor. Bu hafta ki canlı yayında oldukça mesafe kaydedilen Ecrin'in kaçırılma olayında önümüzdeki hafta mutlu sona yaklaşıldı.

KAYBOLAN ÇİÇEKLER TOZLU RAFLARDAKİ CİNAYET DOSYALARINI AÇIYOR.

1 Şubat 2004 tarihinde evinin önünde kaçırılan ve 1 gün sonra cinsel istismara maruz kalarak vahşice öldürülmüş olarak evinin yakınında bulunan ve 13 yıldır katil ya da katil zanlılarının bulunamadığı Damla Çelik cinayeti aydınlatılacak mı? Vahşi cinayetin ardından yaşanan tüm gelişmeler ve sürpriz tanıklar canlı yayına çıktıkça cinayetin sır perdesi aydınlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Harmanlı Midyat Mardin İzmir Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title