Haberler

Anaokulu Öğrencilerinin Emniyet Teşkilatını Ziyareti

Ilgın'daki Ahmet Ali Gezgin İlkokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yetkillerden polisin görevleri hakkında bilgi aldı.

Ilgın'daki Ahmet Ali Gezgin İlkokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yetkillerden polisin görevleri hakkında bilgi aldı.

Ahmet Ali Gezgin İlkokulu Müdürü Erdal Akçay, "Son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olayları nedeni ile çok üzülmüştük. Öğrencilerimiz derslerinde yaptıkları etkinliklerde bir takım hediyeler ve mektup hazırlamışlar. Bizde idareciler olarak Ilgın Emniyet Müdürümüzü ziyaret ederek kendilerine teslim etmek istedik." dedi.

Öğrencilerin kendileri için yazdığı mektupları alan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kambur da, "Öğrencilerimiz bu acılı günlerimizde acımızı bir nebze olsun hafiflettiler, bu nazik düşüncelerinden dolayı ilk öncelikle minik öğrencilerimize ve Ahmet Ali Gezgin İlkokulu yönetimine, öğretmenlerine teşekkür ederim. Almış olduğum hediyeyi Emniyetin en güzel yerine asacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü misafir öğrencilere tüm birimleri tek tek gezdirerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve öğrencilere çikolata ikram etti. Küçük öğrenciler de kendi elleri ile hazırladıkları Türk Bayrağını Emniyet Müdürü'ne hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akçay Ilgın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title