Haberler

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi Analiz Etmeyi Bıraktı

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Phillip Cocu'nun ayrılması sonrası Fenerbahçe'yi analiz etmeyi bıraktı, kendi takımına yoğunlaştı.

    Galatasaray, Fenerbahçe ile ilgili ilginç bir karar aldı, ezeli rakibini analiz etmeye bile gerek duymadı.

    Bu sezon özellikle önemli maçlardan önce rakiplerini yardımcılarına izleten ve buna göre bir oyun planı belirleyen teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe maçını bu kategoriye sokmadı. Ezeli rakiplerinin belli bir oyun formasyonun olmamasından ve sahadaki isimlerin sürekli değişmesinden dolayı bu kararı alan tecrübeli teknik adam, dünden itibaren yardımcılarıyla beraber kendi ekibini masaya yatırdı.

    TAKIM ELDEKİLERE GÖRE ÇIKACAK

    Fenerbahçe'deki teknik adam kaosu, Phillip Cocu'nun görevinden ayrılmasını da dikkate alan Fatih Terim, rakibi bırakıp, kendi futbollarına odaklanacak. Sarı-lacivertlilere karşı kesinlikle özel önlem almayı düşünmeyen Terim ve kurmayları, ellerindeki malzemeye göre hareket edecek.

    Fernando hariç oynama olasılığı bulunan futbolculardan gelen güzel haberlerle biraz olsun rahatlayan sarı-kırmızılı teknik kadro, derbinin taktik planına bugünden itibaren karar verecek. Derbiyle birlikte yeniden ayağa kalkıp, son günlerdeki kötü sonuçların izlerini silmeyi amaçlayan sarı-kırmızılıların teknik patronu, kendi futbolunu rakibe kabul ettirmeye çalışacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (46)

    12 Numara:

    Bizim en kötü senemiz bile sizi komaya sokar gs

    15
    27
    yanıtYanıtla
    Koma:

    Bir alt lig bank asyamıydı

    yanıt14
    yanıt0
    Abuş:

    Bıraksın , bıraksın Fener en kötü zamanında bile tersten gol atar :))

    13
    17
    yanıtYanıtla
    since 1903 black eagle:

    Fatih Terimin analiz yapmasına gerek yok. Bu sene ne fenerde ne gesede iş yok. İkiside güzel futbol oynamıyor. Çirkefbahçenin kadro çok kötü. Cinconsporun başında egospor boşganı sayın paragöz parator olduğu sürece futbolcular oynamaz. Ama salatasaraya süper ligde Ali Dürüst abisi yardım ederde fenev ne olacak. Ali koç MHK de acilen yapılanması lazım. Ali Dürüst Mhk nin tamamını ele geçirmiş durumda. Geçen yıl Yusuf Namoğlu-Ali Dürüst birleşmesinden geseye şampiyonluk çıktı. bu yıl soru işareti

    4
    24
    yanıtYanıtla
    muğlalı:

    Since haklı çünkü geçen yıl alanya-gs ve kayseri-gs maçlarının özetini izleyin tinerciye hak vereceksiniz.

    yanıt1
    yanıt4
    ua:

    hoşt.

    yanıt1
    yanıt3
    8:

    Kaçak içmeseydin bari bu mereti kör olmuşsun iyiden yapma gençliğine yazık. . .

    yanıt23
    yanıt1
    MECHULLL:

    AZİZ YILDIRIMIN SAYESİNDE YILLARCA SAHTE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADINIZ BİDE KALKMIŞ GALATASARAY A LAF ATIYORSUNUZ. ÖZELLİKLEDE SEN KARA OĞLAN(BLACK)

    20
    3
    yanıtYanıtla
    1907 ŞİMDİ HASTA:

    ali koç comolli duyun artık takan da yok koskoca fenerbahçemin düştüğü hale bak yenilsenizde bari 6-0 baki kalsa

    10
    10
    yanıtYanıtla
    black eagle:

    belliki gs fb den çok korkmuş. VAR gelince galatanın Şapka düştü kel göründü. Cinconsaray bitmiş. Malum örgütle aldığınız 6 şampiyonluktan sonra örgüt çökünce bittiniz cinconsaraylılar. Geçen yılda Yusuf Namoğlu sayesinde şampiyon oldunuz bu yıl VAR gelince herşey ortaya çıktı salatasaraylılar siz geçen yıl alanya-gese, kayseri-gese maçlarının özetini izleyin nasıl beleş şampiyonluk almışınız görün bakalım geseliler.

    6
    12
    yanıtYanıtla
    Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title