Haberler

Anadolu Otoyolu'nda Tırla Minibüsün Çarpışması - 5 Kişinin Cenazesi Kızıltepe'de Toprağa Verildi -...

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi, Mardin'in Kızıltepe ve Derik ilçelerinde toprağa verildi.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi, Mardin'in Kızıltepe ve Derik ilçelerinde toprağa verildi.

Bedirhan Atız idaresindeki 27 F 7992 plakalı minibüs ile Alişan Süngün yönetimindeki 06 BDP 32 plakalı tırın, otoyolun İstanbul istikameti Yeşilyayla mevkisinde çarpışması sonucu yaşamını yitiren Sedat, İsmail ve Abbas Atız, Mehmet Karadağlı, Amşa Ataklı ve Hasan Erol'un cenazeleri, kara yoluyla Mardin'in Kızıltepe ilçesi girişindeki Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi Şeyh Şerif Kahraman Camisi'ne getirildi.

İl Müftüsü İsmail Çiçek ve Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından naaşlar, Mezopotamya Mezarlığına getirildi.

Akraba olan Sedat, İsmail ve Abbas Atız, Amşa Ataklı ve Hasan Erol'un cenazesi bir kabirde yan yana defnedildi.

Mehmet Karadağlı'nın naaşı ise Derik ilçesine bağlı Damlacık köyünde toprağa verildi.

Olay

Bedirhan Atız idaresindeki 27 F 7992 plakalı minibüs ile Alişan Süngün yönetimindeki 06 BDP 32 plakalı tır, otoyolun İstanbul istikameti Yeşilyayla mevkisinde çarpışmış, kazada minibüsteki Sedat, İsmail ve Abbas Atız ile Mehmet Karadağlı, Hasan Erol ve Amşa Ataklı hayatını kaybetmiş, sürücü Bedirhan Atız, Selma, Kazım, Miraç (11) ve Deniz Atız (8) ile Sevim Keskin yaralanmıştı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimindeki kazanın ardından gözaltına alınan tır sürücüsü ise tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Otoyolu Kızıltepe Mardin Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title