Haberler

"Anadolu'nun Zirveye Çıkan Şirketleri"

"Anadolu'nun Zirveye Çıkan Şirketleri" 2007 Yılı Değerlendirmesinde Güney Çelik Hasır, Abdioğulları ve Bürosan Adana'nın Başarılı Firmaları Seçildi.

"Anadolu'nun Zirveye Çıkan Şirketleri" 2007 yılı değerlendirmesinde Güney Çelik Hasır, Abdioğulları ve Bürosan Adana'nın başarılı firmaları seçildi.

Ulusal ölçekli yayın yapan bir ekonomi gazetesi tarafından düzenlenen, ekonominin objektif kriterlerinin temel alındığı değerlendirmede, firmaların 2007 yılındaki yatırım, üretim ve ihracat unsurlarının yanı sıra katma değer oluşturma ölçütlerinin de gözetildiği değerlendirmede, Güney Çelik Hasır, Abdioğulları ve Bürosan firmaları listeye girdi. Güney Çelik Hasır Genel Müdürü A. Ferhat Akgüngör, başarılarındaki temel sırrın çok çalışmaya değil, doğru çalışmaya dayandığını söyledi. Güney Çelik Hasır'ın

kurulduğu 1993 yılından bu yana, tüm yetkililerinin tecrübelerini paylaşmanın yanı sıra, fikir birliği ve paylaşımcılığı esas edindiklerini belirten Akgüngör, "Sonuç olarak bilgiler saklanmayıp paylaşıldı, sorunlar paylaşılarak azaldı ama mutluluklarımız çoğaldı. Hedeflerimiz kesin hatlarla belirlenip şirket içi çalışmaların ölçülebilir olması sağlandı. Yeni yatırımlarda en az yüzde 60 ihracat yapılabilecek, insana ve çevreye zarar vermeyen konuları değerlendiriyoruz. Firmamız son bir yıl içinde büyük

oranda hedeflerini tutturmuş olup, satış miktarını yüzde 42, ihracat tutarını yüzde 142, istihdam oranını yüzde 34 artırarak yurt dışında yaklaşık 50 ülkeye ihracat yapmaktadır. Şu anda ihracatının yüzde 60'ını AB ülkelerine yapması ayrı bir gururdur. Başarımızın gerçek mimarları özveri ile çalışan tüm mesai arkadaşlarımızdır" dedi.

Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü de sanayiciliğe 1996 yılında başladıklarını, son iki yılda ise tipik aile şirketi kimliğini bir yana bırakarak kurumsallığa yöneldiklerini vurguladı. Sütçü, "Abdioğulları olarak başarımızın temelinde, ürün çeşidimizi her yıl daha da genişleterek ihracat yoluyla Avrupa ülkelerinin pazarlarına girebilmemiz oluşturmaktadır. Teknolojimizi sürekli yenileyerek çağdaş üretim tekniklerini işletmelerimize uygulamamız başarımızın bir

diğer önemli etkeni durumunda. Bunları uyguladıktan sonra zaten başarı da kendiliğinden geliyor" diye konuştu.

Bürosan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dilme ise, kuruluş hikayesi 35 yıl öncesine uzanan Bürosan'ın aradan geçen süreçte yatırımlar ve doğru hizmet stratejileriyle sektörde lider marka olmayı başardığını söyledi. Bürosan'ın başarı öyküsünün altında kalite anlayışı, müşteri memnuniyeti ve hedeflerinin yer aldığını belirten Dilme, şunları kaydetti:

"Ürün kalitesinde müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda çıtayı sürekli yükselterek bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Müşteri memnuniyetini, fark meydana getirmek, rakiplerin önünde yer almak ve büyümek için en önemli ilke edindik. Tüm müşterilerimizin, kaliteli hizmet alma hakkına sahip olduğuna inandık. Yaptığımız işin en iyisini yapma felsefesi doğrultusunda gelişmeye, dünya piyasasında Bürosan adından daha fazla söz ettirmeye ve markaya duyulan güveni arttırmaya devam

ediyoruz."

(AB-AB-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title