Haberler

Anadolu Lisesi'ne Teknoloji Sınıfı

Gümüşhane Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi'nde Yeni Düzenlenen Teknoloji Sınıflarının Açılışı Yapıldı.

Gümüşhane Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi'nde yeni düzenlenen teknoloji sınıflarının açılışı yapıldı.

Gümüşhane'li işadamı Osman Akgül'ün katkıları ile kurulan sınıfların açılışını yapan Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, il içinde ve il dışında faaliyet gösteren iş adamlarını okullarda bu tip yatırımları yapmaya davet etti.

Açılış nedeniyle düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Taş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, kamu kurum müdürleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Vali Yardımcısı Mehmet Demiral okula yaptığı katkılar nedeniyle İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Osman Akgül'ün temsilcisine plaket verdi.

Teknoloji sınıflarının açılışının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan "81 İl 81 Harika" adlı tanıtım sergisi ve yine öğrenciler tarafından hazırlanan karikatür ve resim sergisinin açılışı da yapıldı.

Programın son bölümünde ise Kelkit ilçesi Aziz Köyü İlköğretim okuluna gönderilmek üzere Kültür Edebiyat Kolu öğrencilerin kendi imkanları ile hazırladıkları 245 kitap ve kırtasiye malzemesinden oluşan paketler okul yetkililerine teslim edildi.

(RE-İRT-Y) 22.05.2008 17:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title