Haberler

Anadolu Kaplanları' Araştırmasında Bereket Enerji Grubu Damgası

Ekonomist Dergisi’nce 2017 yılı ciroları dikkate alınarak gerçekleştirilen ’Anadolu 500’ araştırmasında, Bereket Enerji Grubu’ndan 8 şirket sıralamaya girmeye başardı.

Ekonomist Dergisi'nce 2017 yılı ciroları dikkate alınarak gerçekleştirilen 'Anadolu 500' araştırmasında, Bereket Enerji Grubu'ndan 8 şirket sıralamaya girmeye başardı.

Ekonomist Dergisi, Anadolu kaplanlarının belirlendiği araştırma sonucunu açıkladı. 2017 yılı ciroları dikkate alınarak gerçekleştirilen 'Anadolu 500' araştırmasında, Bereket Enerji Grubu'ndan 8 şirket sıralamaya girdi ve büyük başarı yakaladı. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki şirketler değerlendirmeye alınmadı. Bu nedenle, grup şirketleri arasında ciro büyüklüğünde 1. sırada olan Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile 3. sırada bulunan İzmir merkezli GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. listeye giremedi.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Ekonomist Dergisi'nin araştırmasında gruba bağlı 8 şirketin ilk 500 içinde yer almasının gurur verici olduğunu belirterek, "İstikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye'nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title