Haberler

Anadolu Isuzu’dan Bir İlk Daha

Anadolu Isuzu İle Bp Ekonomik Ve Emniyetli Sürüş İçin El Ele Verdi

BP tarafından Anadolu Isuzu için üretilen ve Isuzu'nun 7.5 tonluk NPR model kamyonun donanım, performans ve araç özelliklerine birebir sahip olan Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü Antalya Auto Trans Fuar'ında düzenlenen törenle Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay'a teslim edildi.

Az yakıt tüketerek, daha emniyetli araç kullanabilme tekniklerine sahip Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü sayesinde yakıt kullanımındaki azalmaya bağlı olarak karbon emisyonlarında da düşüş sağlayacak. Anadolu Isuzu, emniyetli ve ekonomik sürüş konusunda bugüne kadar verdiği teorik ve pratik eğitimleri bundan sonra simülatör eğitimiyle de desteklenerek devam edecek.

Erkan: " Isuzu Müşterileri Hem Ekonomik Hem de Emniyetli Bir Sisteme Kavuşacak"

BP Madeni Yağlar Pazarlama Müdürü Yapıncak Gürkan Erkan similatörü Tamay'a teslim ederken:

"Kendi alanında bir ilk olan bu similatör, Anadolu Isuzu'nun ekonomik ve emniyetli araç kullanımına verdiği öneme güçlü bir katkı sağlayacak. Anadolu Isuzu sürücüleri simülatör üzerine aldıkları eğitimler sayesinde, aynı mesafeyi daha az yakıt tüketecek, bunun yanı sıra araçlarını da daha emniyetli şekilde kullanmayı öğrenecekler. Bizim yaptığımız testlere göre yüzde 10 ile 30 oranında tasarruf sağlayan bu simülatör ile özellikle filolar önemli kazançlar sağlayacaktır" dedi.

Tamay: "Bu Ülkeye Vicdani Borcumuz Var, Bunun İçin Çalışıyoruz"

1999 yılından beri devam eden Anadolu Isuzu ile BP işbirliğinin Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü'nü ortaya çıkardığını belirten Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, simülatörün 81 ilde Isuzu filosuna sahip müşteriler tarafından kullanılacağını belirtti.

İster ekonomik sorumluluk, ister sosyal sorumluluk deyin bu sistem ile aracın daha ekonomik daha verimli ve daha güvenilir nasıl kullanılacağını Isuzu müşterilerine göstermek amacıyla bu işbirliğine başladık. Bu ülkeden para kazanıyoruz bu yüzden bu ülkeye vicdani bir borcumuz var ve bunu ödemek için çalışıyoruz diyen Tamay sözlerine şu şekilde devam etti:

"Anadolu Isuzu değerli müşterilerini, filo çalışanlarını eğitip, bilinçlendirmek adına gerek 125 bayi ağımızla gerek halkla ilişkiler çalışmalarımızla, gerek çalışanlarımızla birlikte hizmetler vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar teorik olarak devam eden eğitimlerimize artık similatör eğitimleriyle devam ederek daha etkili sonuçlar alacağımıza ve Isuzu'nun sadece satışta değil satış sonrasında da kullanıcının yanında olduğunu bir kez daha kanıtlayacağımıza inanıyorum."

Yılsonunda kamyon ve küçük otobüs pazarında 1'inci, Pick-up segmentinde de geçen yıla göre yüzde 25 daha fazla araç satmamıza karşın 2'inci olacağını belirten Tamay sözlerine"

Gelecek yıl hedefimiz bu 3 segmentte de lider olmak. Bu aşamada satış sonrasındaki çalışmalarımız çok önemli" diyerek son verdi.

Ekonomik Ve Emniyetli Sürüş Simülatörü'nün Özellikleri

Gerçeğe uygun: Isuzu NPR model kamyon kabininin tüm özeliklerine sahiptir.

Hareketli platform: Sürüş sırasında güçlü bir gerçeklik duygusu verir.

Gerçeğe uygun görüntü ve ses sistemi: 120° açılı, HD kalitesinde görüntü, surround ses sistemi, dikiz ayna yazılımı bulunur.

23 kilometre sanal parkur: Şehir içi - şehir dışı, trafik işaretleri, kavşaklar yer alır.

Sürücü giriş ekranı: Her bir sürücünün kaydını tutar.

Farklı sürüş koşulları: Hava, trafik yoğunluğu ve yol şartları istenilen duruma ayarlanabilir.

Araca etki eden dirençler değiştirilebilir: Rampa, dolu ya da boş araç, rüzgâr, kaygan yol vb.

Sanal reklam: Şehir içi ve dışı güncellenebilen sanal reklam panolarına ilan verilebilir.

Yeniden gösterim: Sürüş kayda alınır ve ekranda tekrar izlenebilir. Eğitmen, bu kaydı izleyerek sürücüyle birlikte sürüş analizi yapabilir.

Raporlama: Trafik kuralları, yakıt ekonomisini etkileyen hatalar, emisyon başlıklarında detaylı raporlama yapar.

Sürücü karnesi: Sürücünün performansını matematiksel verilerle gösterir.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title