Haberler

Anadolu Grubu'nda Görev Değişikliği

Anadolu Grubu Kurucuları Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan Holdingdeki Görevlerini Devretti.

Anadolu Grubu kurucuları Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan holdingdeki görevlerini devretti.

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Kamil Yazıcı görevini Tuncay Özilhan'a, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürüten İzzet Özilhan ise görevini İbrahim Yazıcı'ya devretti. Kamil Yazıcı, yaptığı açıklamada günümüzde geniş bir coğrafyada ürün ve hizmet üreten, çok uluslu şirketlerle işbirliği içinde gelişen ve büyüyen bir yapıya sahip Anadolu Grubu ile gurur duyduğunu belirterek, "Artık yapmam gerekenin gelişmeleri yakından takip ederek, tecrübemle destek vermek olduğuna inanıyorum" dedi.

Görevini, grubun İcra Başkanı Tuncay Özilhan'a bıraktığını açıklayan Yazıcı, huzurlu olduğunu ve geleceğe güvenle baktığını ifade etti.

Yıllardır hep yeni yatırımlar yapmayı ve istihdam alanları yaratmayı düşünerek çalıştıklarını ve sonuçta geniş bir coğrafyanın küresel bir şirketi olmayı başardıklarını ifade eden İzzet Özilhan ise, "Anadolu Grubu'nun emin ellerde olduğu düşüncesi ile Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevimden çekilerek, yerimi grup ve şirketlerimizde yönetim kurulu üyelikleri göreviyle değerli hizmetlerde bulunan İbrahim Yazıcı'ya devrediyorum" dedi.

(CHT-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title