Haberler

Anadolu Efes - Olympiakos Maçının Ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: "Olympiakos haklı bir galibiyet aldı"Olympiakos Başantrenörü Sfairopoulos: "Son periyottaki savunmamız galibiyeti getirdi"THY Euroleague Ligi play-off 4.

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: "Olympiakos haklı bir galibiyet aldı"

Olympiakos Başantrenörü Sfairopoulos: "Son periyottaki savunmamız galibiyeti getirdi"

THY Euroleague Ligi play-off 4. maçında Yunanistan'ın Olympiakos ekibine 74-62 yenilen Anadolu Efes'in Başantrenörü Velimir Perasovic, maç sonu basın toplantısında konuştu.

Perasovic, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk periyotta skor avantajını da elde ettiklerini belirterek, "Ancak bu avantajı ilk yarının sonlarına doğru yitirdik. Bence maçın kaderi son çeyrekte belirlendi. Biz bu periyotta şüpheyle oynadık. Kararlarımızda zorluk çektik. Hücumda sayı üretemememiz savunmamızı da bozdu. Olympiakos'u tebrik ediyorum, galibiyeti hak etti" dedi.

Olympiakos Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos ise şöyle konuştu;

"İkinci yarının başlamasıyla sertlik arttı. İki takım da skor bulurken, üçüncü periyotta da başa baş bitti. Dördüncü periyotta savunmada

agresifliğimizi ortaya koyduk. Yaptığımız etkili savunmayla Anadolu Efes gibi bir takımı 8 sayıda tuttuk. Son periyottaki savunmamız bize galibiyeti getirdi."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Açıklamalar

HABER - KAMERA: ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Efes Yunanistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title