Haberler

Anadolu Efes Medya Günü Düzenledi

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague öncesi medya günü düzenledi.

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague öncesi medya günü düzenledi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününde yeni sezon kadrosunun yanı sıra yeni sezon formaları da tanıtıldı.

Anadolu Efes Spor Kulübü; Turkish Airlines EuroLeague, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası'nda mücadele edeceği 2018 - 2019 sezonunun heyecanını medya mensupları, taraftarlar ve partner marka temsilcileri ile paylaştı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen EuroLeague medya gününe katılan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ve oyuncular, yeni sezon öncesinde çok heyecanlı olduklarını belirtirken tüm basketbolseverleri ev sahibi olacakları karşılaşmalara beklediklerini belirttiler.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 2018 - 2019 sezonu kadrosu şu oyunculardan oluşacak:

0. Shane Larkin

1. Rodrigue Beaubois

3. Yiğitcan Saybir

4. Doğuş Balbay (Kaptan)

6. J.Metecan Birsen

8. Birkan Batuk

10. Onuralp Bitim

12. Brock Motum

15. Sertaç Şanlı

18. Adrien Moerman

19. Buğrahan Tuncer

21. Tibor Pleiss

22. Vasilije Micic

23. James Anderson

42. Bryant Dunston

44. Krunoslav Simon

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Sinan Erdem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title