Haberler

Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic: Kazanmayı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum

Ea7 Emporio Armani Başantrenörü Repesa: "İyi başladığımız mücadeleyi sonlandıramadığımızı düşünüyorum"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını 89-73 yendikleri maçta, kazanmayı hak ettiklerini belirtirken, özellikle ilk iki periyottaki savunma performanslarının Euroleauge seviyesinin altında olduğunu söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dusan Ivkovic, aldıkları farklı galibiyetle kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi. Ivkovic, "Özellikle ikinci yarı Avrupa Ligi'ne yakışacak düzeyde mücadelenin ortaya koyulduğu bir maç oldu. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

EA7 Emporio Armani'nin maça son derece konsantre başladığını belirten tecrübeli antrenör, kendi savunma performanslarını da eleştirdi. Ivkovic, "Bizim savunma performansımız da Avrupa Ligi düzeyinde değildi. Bu performansa rağmen ilk yarıyı önde tamamladık. İkinci yarıya ise daha konsantre bir şekilde çıktık. Savunma performansımız da ilk yarıya göre çok daha iyi olduğu için maçı farklı kazanmayı başardık. 16 sayılık fark, takımımızın kalitesini ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Ivkovic, bu maçın artık geride kaldığını ve şimdiki hedeflerinin Pazar günkü zorlu Banvit karşılaşması olduğunu söyledi.

İtalyan takımı EA7 Emporio Armani Başantrenörü Jasmin Repesa ise özellikle savunmada kötü bir performans ortaya koyduklarını söyledi. Repesa, "İyi başladığımız mücadeleyi sonlandıramadığımızı düşünüyorum. Anadolu Efes kazanmayı hak etti. Üst üste oynadığımız deplasman maçları nedeniyle takımım fiziksel olarak iyi durumda değildi" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emporio Armani Dusan Ivkovic Anadolu Efes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title