Haberler

Anadolu Ajansına "Yılın Şehir Haberi" Ödülü

Sivas Belediyesinin Düzenlediği 'Gazeteci İsmail Güneş 2009 Yılı Medya Ödülleri' Töreninde Medya Kuruluşlarına Çeşitli Kategorilerde Ödüller Verildi.

Sivas Belediyesinin düzenlediği ''Gazeteci İsmail Güneş 2009 Yılı Medya Ödülleri'' töreninde medya kuruluşlarına çeşitli kategorilerde ödüller verildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında ölen gazeteci İsmail Güneş'in fotoğraflardan oluşan görüntüler sunuldu.

Görüntüler sırasında İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş ve bazı gazeteci meslektaşlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Törenin açılış konuşmasını yapan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas basınının çok anlamlı ve önemli bir gününü hep beraber yaşadıklarını söyledi. 26 Temmuzun bundan 100 yıl önce Sivas'ta ilk gazetenin basıldığı gün olduğunu belirten Ürgüp, 100. yıl kutlanırken medya ödülleri dağıtılacak olmasının ayrı bir anlam ifade ettiğini belirtti.

Daha sonra 26 ayrı kategoride ödüle layık görülen medya kuruluşlarına ödülleri verildi. Yılın gazetecisi ödülüne layık görülen İsmail Güneş'in ödülünü eşi Yasemin Güneş'e Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp verdi.

Törende, Anadolu Ajansı Sivas Büro Müdürlüğü de ''Yılın Şehir Haberi'' ödülüne layık görüldü. AA Sivas Büro Müdürü İsa Sansar, ödülü Sivas Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi'nin elinden aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title