Haberler

Anadolu Ajansı 98 Yaşında

Karabük Valisi Kemal Çeber, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Karabük Valisi Kemal Çeber, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Vali Çeber mesajında, tıpkı Kurtuluş Savaşı yıllarında olduğu gibi günümüzde de AA'nın, görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini, üstlendiği misyonu başarıyla taşıdığını vurgulayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi ile özdeşleşen AA'nın 98 yıllık tecrübesiyle güvenilir haberin kaynağı olmayı sürdürdüğünü aktardı.

Haber maratonunu yıllardır aksatmadan sürdüren AA'nın 100'üncü yılına emin adımlarla yürüdüğünü dile getiren Çeber, mesajında şunları kaydetti:

"6 Nisan 1920'de kurulan AA, bu yıl 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Dünyanın en etkili haber ajansları sıralamasında ön sıralarda yer alan ajansımız, ilimizde de kentin yöneticileri ve vatandaşları arasında köprü olma vazifesini başarıyla yerine getiriyor. İlimizin önemli etkinliklerini canlı yayınlar ve yapılan haberler aracılığıyla anında 13 dile çevirerek bütün dünyaya aktarıyor. Bu önemli görevi yerine getiren bütün ajans çalışanlarının 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm yöneticilerini ve her kademedeki çalışanını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

"Güvenilir bir kaynak"

Milletvekili Şahin de Karabük Bürosu'na gönderdiği kutlama mesajında, AA'nın 98 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulduğunu hatırlattı.

AA'nın güvenilir bir kaynak olduğunu belirten Şahin, şu ifadelere yer verdi:

"AA, 13 dilde abonelerine servis ettiği haber, fotoğraf ve videoları ile sadece Türkiye'de değil dünyada da güvenilir haberin kaynağı olma özelliği taşıyor. Günlük binlerce haber, fotoğraf ve video yayınlayan, dünyanın her köşesinden yaptığı canlı yayınlarla AA dünyanın önde gelen ajansları arasına girmiştir. Dünyanın her köşesinde teşkilatlanmış AA, sadece ülkemizde değil, dünyanın her köşesine sesimizi duyurmuştur. Doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabalarını her zaman takdirle karşıladığımız Anadolu Ajansı'mızın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, çalışanlarına başarılar diliyorum."

"Toplumun gören gözü, sesi ve kulağı"

Milletvekili Uysal da Anadolu Ajansı'nın Türkiye ve dünyada toplumun gören gözü, sesi ve kulağı olduğunu vurguladı.

AA'nın ülkenin köklü kuruluşlarından birisi olduğunu dile getiren Uysal, şunları kaydetti:

"İstiklal mücadelemize, cumhuriyetimizin kuruluşuna ve ülkemizin gelişmesine tanıklık eden ve kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten Anadolu Ajansı, Türkiye ve dünyada toplumun gören gözü, sesi ve kulağı olmuştur. Bugün dünyanın her köşesinde Türkiye'nin önemli bir kuruluşu olarak hizmet vermekte olan Anadolu Ajansı'nın 98. yıl dönümünü kutlar, çalışanlarına başarılar dilerim."

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Uysal Mehmet Ali Şahin Anadolu Ajansı Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title