Haberler

Anadolu Ajansı 94 Yaşında

Eski MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Eski MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Anadolu Ajansı'nın tarafsız, ilkeli, nesnel, objektif habercilik anlayışını 94 yıldır sürdürdüğüne işaret eden Enginyurt, AA'nın yalnız Türkiye'de değil, Avrupa ve dünya konjektöründe de önemli bir yere geldiğini kaydetti.

Genel Müdür Kemal Öztürk yönetimindeki Anadolu Ajansının 94. yıl dönümünü Milliyetçi Hareket Partisi Ordu il ve ilçe teşkilatları olarak kutladıklarını belirten Enginyurt, şunları belirtti:

"Anadolu Ajansı tarafsız, ilkeli, nesnel, objektif habercilik anlayışını 94 yıldır büyük bir başarıyla devam ettiriyor. Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanarak halkımızın haber alma ve verme yetisini en iyi şekilde kullanan Anadolu Ajansı gün geçtikçe başarılarına imza atmaktadır. Ajans dünyanın birçok yerindeki çalışanıyla Türkiye'nin olduğu kadar dünyanın da sesini duyurmaktadır. Bu vesileyle Anadolu Ajansının bu önemli ve özel gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Enginyurt, AA'nın Ordu Bürosunda görev yapan  muhabirler Hayati Akçay, Gökhan Gücüklüoğlu ve Eyüp Elevülü'yü de ayrıca kutlayarak aynı istikrarla başarılarının devamını diledi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt Anadolu Ajansı Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title