Haberler

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Güncelleme:

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Anadolu Ajansı (AA) 2012 Yıllığı'nın, bir yılda gelişen önemli olayları fotoğraflarıyla anlatan güzel bir eser olduğunu söyledi.

AA Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün mektubu eşliğinde AA 2012 Yıllığı'nı hediye etti.

Yıllığı inceleyen Çiftçi, AA'nın doğru, tarafsız, güvenilir bir habercilik anlayışı içinde Türkiye'nin sesinin dünyaya ulaştırılmasına öncülük ettiğini ve son yıllarda yaptığı uluslararası atılımlar sayesinde de dünyanın birçok bölgesinde gelişen önemli olayları tüm dünyaya duyurduğunu bildirdi.

AA'nın yaklaşık 93 yıldır Türkiye'nin yurt dışında tanıtımına büyük katkılar sağladığını dile getiren Çiftçi, "Kendimizi dünyaya sadece Türkçe değil, başka dillerde de anlatmalıyız. Bu bakımdan yabancı dillerdeki AA yayınlarını takdirle karşılıyorum. Bu yıllık da çok güzel bir eser olmuş. AA 2012 Yıllığı, bir yılda gelişen önemli olayları fotoğraflarıyla anlatan güzel bir eser. Ajans çalışanlarına başarılar diler, yıllığın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Çetin ise yıllığın Türkçe, İngilizce, Arapça olmak üzere 3 dilde yayımladığını ifade ederek, AA'nın en büyük hedefinin, 2023 yılına kadar dünyanın en büyük 5 ajansı arasına girmek olduğunu belirtti.

Daha sonra Çetin, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı da makamında ziyaret ederek, AA 2012 Yıllığı ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk'ün mektubunu verdi.

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Kenan Çiftçi Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title