Haberler

Anadolu Ajansı 100 yaşında

Güncelleme:

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansının (AA) yayıncılık anlayışıyla milletin övgüsünü ve saygısını kazanarak basının temel taşı olduğunu belirtti.

AA'nın kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yazıcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan Anadolu Ajansının, bugün illerin, beldelerin, köylerin ve mahallelerin güzelliklerini ve değerlerini tüm dünyaya duyurmaya devam ettiğini kaydetti.

AA'nın, 100 yıldır tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışından taviz vermediğini ifade eden Yazıcı, şöyle devam etti:

"Anadolu Ajansı yayıncılık anlayışıyla milletimizin övgüsünü ve saygısını kazanarak, basınımızın temel taşı olmuştur. Yurdun her köşesinde olduğu gibi bölgemiz ve Balıkesir'de de aynı ilke ve anlayış doğrultusunda halkımıza hizmet sunmaktadır. Bu vesileyle AA'nın kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutluyor, mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."

"Anadolu Ajansımızın 100. yaşı kutlu olsun"

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir de AA'nın bir asırdır ülkeye hızlı ve güvenilir haber hizmeti verdiğini vurguladı.

Demir, Anadolu Ajansının Türkiye'nin gözü, kulağı olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bir asır önce ulusça verdiğimiz Milli Mücadele'nin moral cephesindeki bayraktarlığını üstlenen Anadolu Ajansı, bugün küresel çapta güçlü bir haber merkezi olarak Türkiye'nin, Anadolu'nun ve tüm dünyada gerçeklerin gözü, kulağı, sesi olmaya devam ediyor. İlkeli yayıncılık anlayışıyla Anadolu gazetecileri için bir okul, bir rehber özelliğiyle de gurur kaynağımız olan Anadolu Ajansımızın 100. yaşı kutlu olsun. Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bugüne kadar emeği geçenleri minnetle anıyor, asırlık çınarın çatısı altındaki basın emekçilerine başarılar diliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Anadolu Ajansı Ersin Yazıcı Balıkesir Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title